Foto: AP

oproštaj

DIJEGO, OVO MI JE NAJGORI DAN U ŽIVOTU! Ne mogu pričam, da jedem... Od ovih reči suze same liju! (VIDEO)

Snimak podelila fudbalska reprezentacija Argentine

Objavljeno: 30.11.2020. 18:21h

Svakog dana ređaju se mnogobrojni dirljivi oproštaji od slavnog Dijega Maradone. Ali, jedan koji se pojavio na društvenim mrežama posebno je emotivan.

Na Tviter stranici fudbalske selekcije Argentine, uz natpis: - Dijego, u našim srcima uvek ćeš biti "Večiti". Hvala za sve, objavljen je snimak sa potresnom naracijom.

- Dijego, moram da ti kažem nešto. Ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Prošao sam sve i svašta, ali nikad ništa slično ovome. Hteo sam da objavim vest, ali baš kao ti, ni ja nisam mogao - počinje oproštaj od El Pibea čovek čiji je video objavila Seleccion Argentina.

- Ne mogu da govorim, ne mogu da jedem, ne verujem da je to istina. Kao da je otišao neko iz moje porodice, kao da je otišao deo svake porodice u Argentini. Oni koji nisu rođeni ovde, teško će to razumeti. Ako im nikada nije svirana naša himna, ako nisu morali da "skupe" noge, ako nisu morali da daju najbolji gol u istoriji da bi kompletirali glupi rat!

foto: Printscreen Youtube

Kraj poruke nije ništa manje tužan.

- Da, Dijego, možda zvuči preterano, ali ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Zahvaljujući tebi doživeo sam najlepše, najromantičnije, najčarobnije, najsrećnije i najupečatljivije dane. Dijego, ja sam Argentinac i danas osećam potrebu da budem blizu drugog Argentinca samo da mi ti ne bi nedostajao toliko mnogo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)