Foto: Starsport©

prelazni rok

VREME JE ZA POVRATAK KUĆI: Zvezdino dete bi vrlo lako moglo da završi na Marakani - sve je na Terziću i Mrkeli!

Čini se da njegova želja neće biti sporna

Objavljeno: 10.11.2020. 21:25h

Očekivalo se da će napraviti veliku evropsku karijeru, međutim, put Vukašina Jovanovića bio je izuzetno turbulentan.

Od ranog odlaska u Zenit, preko Bordoa i Eibara, bivši štoper Crvene zvezde ulazi u poslednje mesece ugovora u Francuskoj.

Ove sezone još nije odigrao nijedan meč za nekadašnjeg velikana francuskog fudbala, pa se čini da će teško produžiti ugovor sa nekadašnjim kapitenom mlade reprezentacije Srbije.

Tome i prilog ide i pad cene na tržištu, pa Vukašin Jovanović sada vredi 2.000.000 evra.

Kako crveno-beli muku muče sa štoperima i nemaju stalne igrače na toj poziciji za svaku utakmicu, postavlja se pitanje može li Jovanović povratkom na Marakanu da oživi svoju karijeru kao neki njegovi prethodnici.

foto: Reuters

Čini se da njegova želja neće biti sporna, a svakako da je u interesu srpskog šampiona da u svojim redovima imaju pouzdanog štopera kakav je Jovanović.

Plata može da bude mali problem, međutim, dogovarali su se crveno-beli i sa mnogo atraktivniim fudbalerima od Jovanovića i duboko zavlačili ruku u džep.

Štoper može da se ugleda na primere Rodića, Savića, Stojkovića, Krstičića i ostalih igrača iz prethodnih sezona, koji su "reinkarnirani" i ponovo zaigrali fudbal svog života, pogotovo kada je Zvezda već godinama redovni član grupnih faza evropskih takmičenja.

Sve je na upravi Crvene zvezde...

(Espreso.co.rs)