Milan Borjan i njegov sin, Foto: Starsport©

burno

MEĐUNARODNI SKANDAL: Kanada uleće u topčiderski rat Zvezde i Partizana!

Neverovvatno šta se dešava u srpskom fudbalu

Objavljeno: 20.10.2020. 19:37h

Kapiten Crevene zvezde Milan Borjan se ponovo oglasio povodom slike koju je Vladimir Vuletić objavio na svom Tviter nalogu. Potpredsednik Partizana je okačio fotomontažu, na kojoj se nalazi golman crveno-belih i njegov sin.

Borjan je obavestio javnost da će država Kanada uključiti u spor koji kapiten Zvezde namerava da pokrene.

Evo šta je napisao kapiten Zvezde:

- Dragi prijatelji, zvezdaši, novinari, partizanovci, svi vi koji ste dali podršku našoj porodici, a jako puno vas je, želim da vam kažem jedno veliko hvala! Takođe želim da vas obavestim da je moj sin, Filip Borjan, srpski i kanadski državljanin, sa srpskim i kanadskim pasošima. Želim da vas obaveštim da će se u proces zaštiti prava mog trogodišnjeg sina, koji je izložen zloupotebi njegovih slika na društvenim mrežama od strane “profesora”, uključiti kanadski vlada i kanadska ambasada u Beogradu.

Kanada je zemlja koja najsnažnije štiti interese svoje dece i najjače osuđuje zloupotrebu nedužne dece u bilo kom smislu!!! Verujem i nadam se da će i policija, sudstvo i tuzilastvo u Srbiji osuditi zloupotrebu trogodišnjeg deteta od strane “profesora” Pravnog fakulteta. Hvala vam - napisao je Milan Borjan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)