Foto: Starsport©

izjava

GROBARI MU PORUČILI DA PODNESE OSTAVKU: Pratio sam šta se dešava, nema potrebe da dokazujem koliko volim Partizan!

"Fudbalski savez i reprezentacija Srbije su vrhunac u karijeri svakog fudbalskog radnika. Ne postoji čovek koji se bavi fudbalom da nema želju da dogura do tog nivoa. Čim smo tu, znači da vredimo"

Objavljeno: 15.09.2020. 17:34h

Legenda Partizana Momčilo Vukotić uveren je da će reprezentacija Srbije biti učesnik Evropskog prvenstva 2021. godine.

Vrlo je zanimljivo čuti mišljenje jednog od najboljih igrača Partizana svih vremena o trenutnoj situaciji u klubu iz Humske i sve učestalijim prozivkama aktuelne Uprave na račun FSS.

- Pratio sam ovih dana šta se dešava, video sam da su navijači slali poruke preko transparenata na stadionu i ispred zgrade FSS, tražili od nas Partizanovaca da izađemo iz organa Saveza… Tačno je da se ja nalazim na funkciji skauta A reprezentacije, ali mislim da nema potrebe da dokazujem svoju privrženost Partizanu. Ja sam to dokazao mnogo puta tokom karijere, ali ne rečima, već delima. U situacijama koje ne moram da navodim. I zato, budite sigurni, kad bih osetio da neko u Fudbalskom savezu Srbije radi tendeciozno i na štetu Partizana, ne bih zatvarao oči i istog trenutka bih otišao iz Saveza. To vam garantujem.

foto: Starsport©

Dva rekordera po broju utakmica u crno-belom dresu, Saša Ilić i Moca Vukotić, uz još dva čoveka koja su ispisala istoriju Partizana, Nenada Bjekovića i Ljubišu Tumbakovića, trenutno rade u sistemu FSS. - Znate kako, Fudbalski savez i reprezentacija Srbije su vrhunac u karijeri svakog fudbalskog radnika. Ne postoji čovek koji se bavi fudbalom da nema želju da dogura do tog nivoa. Čim smo tu, znači da vredimo.

(Espreso.co.rs)