Foto: Starsport©

očekivano

STANKOVIĆ PRESEKAO! Crvena zvezda registrovala igrače za Ligu šampiona!

Nije bilo mesta za povratika u redove kluba sa Marakane

Objavljeno: 16.08.2020. 09:23h

Crvena zvezda ispred sebe ima prvo kolo kvalifkacija za Ligu šampiona i duel sa šampionom Gibraltara, ekipom Evrope.

Strateg crveno-belih Dejan Stanković je izabrao spisak sa očekivanim adutima, na kojima su igrači koji su bili u rosteru prethodna četiri kola domaćeg prvenstva, a zbog odlaska u Ural izostavljen je Branko Jovičić. Naravno, mesta “nema” za Hozea Antonija Kanjasa, koji je na izlaznim vratima, kao ni Stefana Hajdina iz istog razloga.

Jovičić napustio Marakanu foto: Starsport©

Registrovano je 25 fudbalera, a pored A liste, na kojoj su, između ostalih, Milan Borjan, Marko Gobeljic, Milan Rodic i Aleksandar Katai tu je i B lista, gde se nalaze igrači iz podmlatka koji su najmanje tri godine članovi Zvezde – Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Strahinja Erakovic… Prema pravilima UEFA, najmanje četiri mlada igrača moraju da budu registrovana.

Postoji i mesto “dzokera” i klubovi imaju pravo da 24 časa pre meča registruju eventualno pojacanje, ali Crvena zvezda ovo nece iskoristiti. Ako prođu u naredno kolo, što se očekuje, promene su moguće na listi. U drugom kolu Beograđani bi trebalo da gostuju boljem iz duela gruzijskog Dinamo Tbilisija i albanske Tirane.

(Esperso.rs/Maxbet sport)