Erling Haland, Foto: Printscreen/TWitter

NIJE IMAO SREĆE

HALAND NIJE IZBAČEN IZ KLUBA JER JE BIO PIJAN: Otkriveno je zbog čega se desio incident!

Naime, objavljen je snimak kako ga obezveđenje izvodi iz jednog noćnog kluba, pri čemu je Haland vrlo uzrujan i pokušava da se vrati unutra. Sada se pojavila prava istina

Objavljeno: 13.07.2020. 21:54h

Erling Haland je najprijatnije iznenađenje čitave fudbalske sezone. Norveško čudo od deteta u kratkom roku je porušilo hrpu golgeterskih rekorda, čime je postao prvi napadač Borusije Dortmund za vrlo kratko vreme.

Sezona se završila pa je Haland odlučio da se vrati u Norvešku i opusti, ali mu odmor za sada nije krenuo po planu.

Naime, objavljen je snimak kako ga obezveđenje izvodi iz jednog noćnog kluba, pri čemu je Haland vrlo uzrujan i pokušava da se vrati unutra.

Internetom su odmah počela da kruže nagađanja koji je razlog izbacivanja mlade zvezde, a s obzirom na snimak, najuvjerljivije objašnjenje bilo je ono da je Haland bio pod uticajem alkohola.

Čak mu je i otac poručio kako noćni život nije za njega.

Ipak, šef obezveđenja službe u klubu Kristofer Neshajm odlučio je da prekine glasine.

Tvrdi kako Haland nije stvarao nikakve probleme, već su morali da preduzmu takvu akciju kako bi zaštitili sve posetioce:

- Nije bio pijan, razgovarao je s nama najnormalnije. Znali smo od početka kako će se navijači skupljati oko njega, a to je, s obzirom na stanje s covidom-19, vrlo problematično. Tako je i bilo, tražili su fotografije i autograme i sve više ih se počelo gužvati pored njega. U jednom trenutku smo ga jednostavno zamolili da ode - rekao je Neshajm.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)