Dane Merser, Foto: Instagram prinstcreen

manipulacija slikama

RAZOTKRIVENA JEDNA OD NAJVEĆIH PREVARA NA INSTAGRAMU: Da, moja guza zaista izgleda OVAKO! (FOTO)

Dodaje da je u jednom trenutku života bila opsednuta time da mora biti mršava. Preskakala je, kaže, obroke, iako je imala normalnu težinu.

Objavljeno: 08.07.2020. 11:43h

Ono što vidimo na društvenim mrežama daleko je od stvarne slike. Međutim, neretko to zaboravljamo. Zato sam ja tu, govori influenserka i novinarka Dane Merser. Na Instagramu je prati više od milijun ljudi, a ona svakodnevno objavljuje svoje fotografije, jednu obrađenu, a drugu nefotošopiranu verziju svog tela. I ona je jedna od retkih koja se ne srami svog celulita kao ni 'šlaufića' na trbuhu.

Prava slika

- Želim pokazati kako je lako manipulisati fotografijama i na društvenim mrežama stvarati neiskrenu sliku o sebi. Dobro osvetljenje, pravi ugao i poza igraju važnu ulogu. Naravno, tu je i fotošop - govori Dane. Dodaje da je u jednom trenutku života bila opsednuta time da mora biti mršava. Preskakala je, kaže, obroke, iako je imala normalnu težinu.

- Znam da nisam savršena, ali tome ni ne treba težiti. Konačno se osećam dobro u svojoj koži. I mladi ljudi trebaju znati da nema ničeg lošeg u sitnim nepravilnostima. One nas čine posebnim - govori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Gloria.hr)