Dejan Stanković razmišlja o naslednicima nekih od glavnih igrača tima, Foto: crvenazvezdafk.com

imaće šansu da se pokažu

STANKOVIĆ NAŠAO NOVOG LEVOG BEKA I KRILO: Spremna zamena za Milana Rodića!

U Zvezdi su se okrenuli igračima iz sopstvenog pogona

Objavljeno: 05.05.2020. 12:46h

U Crvenoj zvezdi se polako spremaju za "smenu generacija" tokom leta i svesni su da će pojedini oslonci tima napustiti Marakanu, pa im uveliko već spremaju zamene.

Jedan od onih koji će makar posle evropskih kvalifikacija gotovo sigurno otići jeste Milan Rodić, a Dejan Stanković već razmišlja o njegovom nasledniku pokraj leve aut linije.

S obzirom da kvalitetnih, a finansijski priuštivih bekova nema toliko na tržištu, u Zvezdi su se okrenuli svojoj školi, pa je tako Stanković već sada treninzima prvog tima priključio omladinca Uroša Blagojevića, saznaje "Mozzartsport".

Uroš Blagojević će biti priključen treninzima prvog timafoto: Starsport©

Reč je o jednom od najboljih igrača omladinskog tima Crvene zvezde, koji je ostavio odličan utisak u ovogodišnjoj Ligi šampiona za mlade, a sada će imati priliku da se direktno pred očima Dejanu Stankoviću dokaže da ima potencijal i da vredi da se u njega polože nade za budućnost.

Tokom igranja u Ligi šampiona za mlade Uroš Blagojević je privukao veliku pažnju skauta brojnih evropskih klubova. Dva puta ga je uživao posmatrao i jedan od skauta Arsenala.

Blagojević neće biti jedini Zvezdin omladinac na narednbim treninzima prvog tima. Pored njega poziv Dejana Stankovića dobio je jedan od najvećih projekata kluba Ilija Babić.

I Ilija Babić će biti na treninzima prvog timafoto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)