Foto: Printscreen

ISPRIČAO SVE

ZA NJIM LUDE ŽENE ŠIROM SVETA! Otkriveno da TURSKI GLUMAC nosi korene sa KOSOVA, deda mu je iz Prištine

Turski glumac, Džan Jaman, potpuno je zaludeo žene, i to širom sveta.

Objavljeno: 15.03.2020. 14:17h > 14:26h

Kako sam kaže, slava mu prija i presrećan je što ga ljudi vole, tako je izdvojio svo vreme slikajući se sa obožavateljkama.

No, zaista, ko bi mu mogao odoleti? Ovaj mladi glumac poznate je po ulozi u seriji „Ptica ranoranilica“ u kojoj glumi poželjnog naslednika velike firme koji se zaljubljuje u svoju asistentkinju koju glumi lepa Demet Ozdemir.

Filsmki kritičari su ocenili ovaj par savršenim, smatravši da se na ekranu još nije videla ovako snažna glumačka hemija. Ipak, da nije samo gluma u pitanju, govore spekulacije da je ovaj par razvio simpatije tokom snimanja serije, ali svoju vezu nikada nisu obelodanili i potvrdili medijma.

Džan je u glumačke vode uplovio slučajno poslušavši prijatelja koji je predvideo ovu vratolomnu popularnost. Inače ovaj turski Apolon završio je Pravni fakultet u Istambulu. Korene vuće sa Kosova.

Često misle da sam iz Albanije, ali istina je da je moj deda rođen u Prištini gde je i živeo, oba roditelja su iz Istambula, odakle sam i ja“, rekao je Jaman u jednom intervijuu.

Džan je rođen 8. novembra 1989. godine i Škorpija je u horoskopu. Zvanično je slobodan, a kako kaže, nema određen tip žene kada je fizički izgled u pitanju, ali je jako važno da bude duhovita, spontana i osoba sa kojom može da razgovara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)