Željko Pantić i Vladan Tegeltija, Foto: Printskrin

ko je u pravu?

BUKTI NIKAD VEĆI CRNO-BELI RAT: Grobari će prebiti Pantića? Tegeltija i Željko uništavaju jedan drugog!

- Ali da objavi kako je do sada sprečavao navijače da ne nasrnu na mene, a sada ih, eto, teška srca valjda neće više sprečavati. To deluje kao otvorena pretnja - napisao je Pantić na Instagramu.

Objavljeno: 08.02.2020. 11:08h > 11:15h

Bukti crno-beli rat, koji deluje da nema kraja. Željko Pantić i Vladan Tegeltija već nekoliko nedelja vode ozbiljan rat i međusobno se brutalno vređaju, optužuju i prozivaju...

Nezvanični 'predstavnici' fudbalskog i košarkaškog kluba Partizan su ušli u ozbiljan sukob i na svojim Instagram nalozima vode rat jedan protiv drugog. Pantić kritikuje KK Partizan, a Tegeltija takođe nema lepe reči za upravu fudbalskog kluba iz Humske.

Pantić je optužio Tegeltiju da je zajedno s predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem preoteo klupsku televiziju fudbalskog kluba i popularni "Partizanov vesnik", na šta mu je nekadašnji novinar SOS kanala odgovorio da to nije tačno.

- "BC Partizan TV" nema nikakve veze s ukidanjem "Partizanovog vesnika". Za to su odgovorni nadležni u FK Partizan. Svojevremeno sam bio i glavni urednik na SOS televiziji, koja je dotičnog (Pantića, prim. aut.) lansirala iz anonimnosti. Za razliku od njega, decenijama sam trpeo pritiske i pretnje jer nisam imao zaštitu i sponzorstva američke ambasade - poručio je Tegeltija Pantiću.

Nije dugo trebalo Pantiću da odgovori.

- Pozivam vlasnike obnaženog kućnog ljubimca da istog što pre vakcinišu zbog besnila, koje postaje zabrinjavajuće. Ja razumem sve: I da ne sme da kaže gde prima platu i koliko plata prima, i da ne zna šta da radi sa otetom TV Partizan, koju niko ne gleda... Ali da objavi kako je do sada sprečavao navijače da ne nasrnu na mene, a sada ih, eto, teška srca valjda neće više sprečavati. To deluje kao otvorena pretnja - napisao je Pantić na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)