Integralni hleb, Foto: Privatna arhiva

obavezno ga spremite

Za ovaj hleb kažu da je čaroban jer nema ni brašna ni glutena! Sav je napravljen od zdravlja

Bogat je semenkama, vlaknima i zdravim mastima, pa će vas držati sitim dugo i dati vam energiju

Objavljeno: 11.09.2025. 10:04h

Ovaj integralni hleb je pravo malo čudo! Neverovatno je jednostavan za pripremu, a u potpunosti je bez brašna i glutena, što ga čini idealnim za sve koji vode računa o svom zdravlju.

Bogat je semenkama, vlaknima i zdravim mastima, pa će vas držati sitim dugo i dati vam energiju.

Sočan, gust i prepun ukusa, savršen je za doručak, užinu ili bilo koji obrok.

SASTOJCI

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

3 jaja

150 gr ovsenih pahuljica

1 prašak za pecivo

naki himalajske soli

malo suncokretovog i lanenog semena

1 kašiku bundevino seme

150 gr sira

semenli za odozgo za posipanje

PRIPREMA

U činiju izmutiti malo 3 jaja. Dodato ovsene pahuljice možete ih malo na krupno samleti u blenderu /ja nisam/

Ubaciti prašak za pecivo laneno i suncokretovo seme bundevino seme.

Dodati izdrobljeno seme. i sve izjednačiti. Peći u plehu koje ste obložili pek papirom. na 200 stepeni 45 minuta. ako želite da dobijete hrskav hleb. Seći ohladjen.

(Espreso)