Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sreća

SREĆNE VESTI U DOMU JOVANA MEMEDOVIĆA: Naslednica omiljenog voditeljka SVE PODELILA JAVNO, evo o ČEMU SE RADI

Ćerka Jovana Memedovića objavila predivne vesti

Objavljeno: 06.04.2024. 22:18h

Ćerka Jovana Memedovića udala se prošlog septembra i od tada svi prijatelji, članovi porodice, pa i fanovi očekuju radosne vesti.

Niko ne pita da li je proširenje porodice trenutno u planu Maše Memedović i njenog supruga Bogosava Apostolovića, ipak očekivanja su tu a kada će ih fotografkinja i njen izabranik usrećiti vreme će pokazati.

Za sada oni uživaju jedno u drugome, u prirodi koja ima je kao druga kuća, budući da oboje rade sa Jovanom često putuju po Srbiji, susreću se sa raznim ljudima, životinjama skupljaju utiske i nižu uspomene koje je potrebno i zaslužiti.

Zagovornici su održivog razvoja, stalno upozoravaju na zaštitu životne sredine, prvi su kada treba da se povede akcija čišćenja reka i šuma, a nije tajna da vole da kupuju po buvljacima polovne stvari, obnove ih i smeste u svoj novi dom.

Kažu koliko vi dajete prirodi ona će duplo više vama uzvratiti, a čini se da se upravo to dogodilo lepoj Maši.

Ćerka Jovana Memedovića pronašla je detelinu sa četiri lista, što je jako retko.

Maša Memedović pronašla detelinu sa četiri listafoto: Printscreen/instagram/masamemedovic

Postoji verovanje da će onoga ko pronađe takav primerak pratiti sreća,a mi Maši želimo da joj se predviđanja obistine pa da u narednom periodu ispuni sve svoje želje pa čak i ona očekivanja porodice a to je da se ostvari u ulozi majke.

Veliki je to posao, odgovoran, istovremeno posebna briga ali i najveća ljubav, s obzirom na sve prethodno rečeno veruje se da je Jovanova naslednica potpuno spremna za taj korak te da će prevazići čak i njega.

FOTO: Instagram printscreen/masamemedovic
FOTO: Instagram/masamemedovic
FOTO: prentscreen/instagram/masamemedovic
FOTO: Printscreen/instagram/masamemedovic
FOTO: Printscreen/Instagram/masamemedovic

Kada se Maša i Jovanov sin Uroš dobro osmotre može se reći da su voditelj i njegova bivša supruga postavili ozbiljne i prave temelje zbog kojih sad nemaju briga.

Bonus video:

(Espreso/Story/Andrea Netović Prenela: I.R.)