ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI RAZVODA NAŠEG GLUMCA: O ovome NIKADA nije želeo da priča, a sad je sve PRIZNAO
Petar Strugar, Foto: Damir Dervišagić

OTVORIO DUŠU

ISPLIVALI NEPOZNATI DETALJI RAZVODA NAŠEG GLUMCA: O ovome NIKADA nije želeo da priča, a sad je sve PRIZNAO

Petar Strugar progovorio iskreno o razvodu

Objavljeno:

Glumac Petar Strugar, čije se ljubavne veze često nalaze u centru pažnje javnosti, sada je u fokusu zbog svog odnosa sa bivšom suprugom Ivanom, kao i zbog novog poglavlja u njegovom ljubavnom životu sa koleginicom Ninom Nešković.

Strugar je otvoreno govorio o važnosti porodice, ističući da je uspeh u životu povezan sa tim koliko uspešno negujemo porodične odnose. Iako je prošao kroz razvod sa bivšom suprugom Ivanom, naglasio je da je odnos sa njom sada bolji nego što je bio dok su bili zajedno. Takođe, istakao je važnost očinstva u svom životu i kako je srećan što je postao otac veoma mlad, sa samo 26 godina.

- Porodica je bitna, sad uspem, ne uspe. Nije mi bilo teško zbog razvoda, ali mi je bio težak taj momenat kad shvatiš da nisi sam, tu je dete. Ipak, živ se čovek na sve navikne - rekao je glumac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa majkom svog prvog deteta, odgovorio je:

- Kad se raziđete, zašto ne bi bili u dobrim odnosima? Sve moraš da staviš sa strane jer to dete ništa nije krivo. Progutaš šta treba da progutaš. Sada smo možda u boljim odnosima nego kad smo bili zajedno, da - istakao je on i otkrio da li mu je žao što nije sačuvao porodicu.

- Najvažinje je da shvatiš da smo svi ljudi i da je sve to normalno, sve je rešivo. Nema razlog da se prolongira nešto što ne ide, da se insistira, ako ne ide, ne ide, idemo dalje. Sam pao, sam se udario - naveo je Petar.

- Moja ideja je bila da dobijem dete i meni je to bilo važno. Porodica mi je važna i moji su me tako vaspitali - otkrio je glumac, koji je potom priznao da bi voleo da ima još dece.

- Bože zdravlja, ja bih voleo da imam petoro, šestoro dece, to sam od srednje škole govorio, ali videćemo polako.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika/O.B. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.