Albanski princ i njegova bivša supruga, Foto: DN Photography/ABACA / Abaca Press / Profimedia

drama u kraljevskoj porodici

LJUBAV ALBANSKOG PRINCA I PRINCEZE DOBILA MORBIDAN OBRT: Leka uputio STRAVIČNE OPTUŽBE, javnost ZAPREPAŠĆENA (FOTO)

Iako su zajedno proveli godine i imaju ćerku, albanski princ i princeza sada imaju strašne optužbe jedno za drugo

Objavljeno: 08.03.2024. 11:48h

Albanski princ Leka II uputio je strašne optužbe koje se tiču njegove bivše supruge, princeze Elije (41) i njenog oca Đerđa Polikrona Zaharije (73), koje su zaprepastile tamošnju i evropsku javnost, piše Glossy.

Naime, princ je, kako navodi Dejli Mejl, potražio pomoć policije, nakon incidenta koji je uključio nasilje u porodici, a u sve su upleteni njegova bivša supruga i tast.

Jedan video-snimak o kome pišu mediji navodno sadrži fizički sukob sa princezom Elijom i Đerđom Zaharijom.

Sve se desilo dva meseca nakon što se razveo par, koji ima trogodišnju ćerku Džeraldinu, uz poruku da je njihova zajednica "izgubila svoju funkciju".

foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Palata je objavila saopštenje nakon što se proširio video na kome je, navodno, princ Leka "fizički napadnut snažnim predmetom od strane bivše supruge i bivšeg tasta", a onda taj snimak predao policiji kao dokaz.

Elija takođe ne ćuti, a njen stav povodom ovog konflikta jeste da je njeno "učešće u tuči bilo takvo da je samo pokušavala da je zaustavi", sudeći po albanskim medijima.

Glamurozna princeza tvrdi da se vratila kući i pronašla svog bivšeg supruga, princa Leku II, u sukobu sa svojim ocem.

— Ovo je vrlo teška situacija za moju porodicu, jer nije bilo lako da se vratim kući i zateknem Leku kako pokušava da naudi mom 73-godišnjem ocu — napisala je Elija Zaharija. — Konflikt nema veze sa mnom, osim što sam probala da me zaustavi, a za sve ostalo se obraćam sudu — dodala je.

foto: Fabio Ferrari / / LaPresse / Profimedia

U saopštenju albanskog kraljevskog suda navodi se da je "princ Leka

Zogu 5. marta fizički napadnut od strane bivše supruge i bivšeg tasta".

Razvod albanskog princa i princeze

Albanski princ Leka II razveo se od supruge Elije Zaharije posle osam godina braka, zvanično je saopštio ovaj, sada već bivši, kraljevski par. U njemu se navodi i da je par rešio da se razvede sporazumno, pokretanjem potrebnih zakonskih procedura, kao i da princ Leka II veruje da će se odnos nastaviti na temeljima međusobnog poštovanja i razmevanja.

U saopštenju se ističe i da će bivše supružnije u tome motivisati zajednička briga o ćerki princezi Džeraldini.

Vest o razvodu albanskog kraljevskog para veliko je iznenađenje za javnost jer su oni delovali kao da imaju idiličan brak.

Princ Leka II od Albanije, sin prestolonaslednika princa Leke i njegove suruge princeze Suzan, živi u Tirani, gde se 2016. oženio Elijom Zaharijom, nakon šest godina od veridbe.

Bonus video:

(Espreso/Glossy Espreso/Preneo D.M.)