Foto: Profimedia

EVO O ČEMU SE RADI

FRAPANTNA IZJAVA ŠAKIRINOG ADVOKATA ZA NJEN BRAK SA PIKEOM: O ovome sada BRUJI ceo svet, evo kako je došlo do ovoga

Mnogi su bili iznenađeni kada su pričitali šta je kazao advokat slavne pevacice

Objavljeno: 23.11.2023. 14:44h > 14:54h

Pau Molins, Šakirin advokat izjavio je kako bi pevačica bolje prošla da se udala za Sergija Ramosa nego za Đerara Pikea.

Šakira je, živeći u Kataloniji, bila suočena sa šest poreskih zločina, ali je izbegla tri. Sa druge strane, da je živela u Madridu tamo je daleko opuštenija situacija.

- Toliko pune usta jednakošću Španjolaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete da idete u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu - započeo je advoakt i dodao da ne bi imala ovakvih problema da je u braku sa fudbalerom Serhiom Ramosom.

Pau Molins, Šakirin advokat izjavio je kako bi pevačica bolje prošla da se udala za Serhija Ramosa nego za Žerara Pikeafoto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

- Da se zaljubila u Serhija Ramosa, umesto u Đerara Pikea, to bi je koštalo puno manje novca - istakao je Molins, tvrdeći kako je njegova klijentkinja nevina i da nije imala želju da prevari državu.

- To je vrlo komplikovano pitanje sa svetskim umetnicima koji su uvek u pokretu - izjavio je advokat za El Monu.

Šakira i Pike raskinuli zbog prokletog novca?

Šakira i Pike bili su u vezi od 12 godina, iz koje su dobili dvoje dece Milana i Sašu. Mediji su pisali kako je navodni razlog njegova prevara sa Klarom Čijom Marti, koja je upola mlađa od njega.

Sa druge strane, Šakirin bivši momak Roberto Garsija naveo je i kako je novac glavni uzrok raskida nekadašnjeg para, koji se ipak nije oglašavao po ovom pitanju.

Bonus video:

(Espreso/24sedam)