Krmenadle, Foto: Printscreen/Youtube/Island Vibe Cooking

recept

SOČNE KRMENADLE U SOSU KOJE ĆE SRBI OBOŽAVATI: Potrebno vam je smao TRI SASTOJAKA i topiće se u ustima

Krmenadle možete brzo i lako da spremite, a kako bi bile što sočnije isprobajte ovaj recept

Objavljeno: 29.10.2023. 22:29h

Krmenadle se često pripremaju, pogtovo kada dođe hladnije vreme, jer se odlično slaže sa podvarkom. Priprema ove vrste svinjskog mesa je laka, a sve što treba da uradite jeste da ga začinite i propržite.

Ali, često se desi da krmenadla ispadne suva, pa vam donosimo najlakši i najbrži recept za najsočnije meso. Dovoljno je da dodate crni luk i sojin sos i da krmenadle budu preukusne.

Krmenadlefoto: Printscreen/Youtube/Island Vibe Cooking

Sastojci:

300 g krmenadli

1 crni luk

3 kašike susama

3 kašike sosja sosa

Najbrži i najlakši recept za najsočnije krmenadle:

U tiganju zagrejte malo ulja, pa propržite sitno seckani crni luk. Kada omekša dodajte krmenadlu koju ste začinili po želji i pržite sa obe strane par minuta. Zatim sipajte sojin sos i prelijte malo preko krmenadle. Smanjite temperaturu i ostavite meso još 10-ak minuta i tiganju. Na kraju krmenadlu pospite proprženim susamom.

Majke i snajke

(Espreso/Stvar ukusa)