Partizan - Noršelend, Foto: Starsport©

revanš

TUGA, ČEMER I JAD U HUMSKOJ: Partizan završio sezonu u Evropi!

Težak zadatak pred izabranicima Igora Duljaja

Objavljeno: 31.08.2023. 22:52h > 11:29h
21:30h

30. minut - GOOOL Osman ! Propustio je Ganjanin priliku pre par minuta, ali ovoga puta je bez većih problema matirao Jovanovića nakon dobre akcije Danaca.

foto: Starsport
21:26h

26. minut - Ogroman promašaj Osmana. Izbio je krilni fudbačer sam ispred Jovanovića, ali je šutirao pored gola.

21:24h

24. minut - Saldanja dobija žuti karton za simuliranje

21:19h

21. minut - Kanute je zaradio žuti karton nakon neopreznog starta nad Osmanom, 

21:16h

16. minut - Sumnjiva situacija u šesnaestercu Partizana. Delovalo je kao da je jedan od defanzivaca Noršelanda igrao rukom, ali sudija nije želeo da pregleda VAR.

21:11h

13. minut - Krenuo je Severina u solo prodor, prošao je dva igrača, ali treći je uspeo da ga zaustavi.

21:08h

9. minut - Prva pretnja Partizana, Natho je šutirao sa nekih 20 metara, ali je golman Hansen uspeo da odbrani.

21:04h

2. minut - Prva situacija u šesnaestercu Partizana, fudbaleri Noršelenda su tražili jedanesterac, ali je sudija pokazao da se meč nastavi.

21:01h

1. minut - Počeo je meč u Humskoj!

20:35h

Izjava trenera Noršelenda, Johanes Hof Torup:

Pristupam ovoj drugoj utakmici ozbiljno, težak nam je raspored, igramno u ritmu nedelja, četvrtak i moramo odmoriti neke igrače. Ali važan je meč za nas sutra, važno je da imamo dobar start. Važno je da pokažemo da i ovde možemo napraviti dobar rezultat. Ne potcenjujemo Partizan i ništa nećemo prepustiti slučaju

20:34h

Izjava Duljaja pred Noršelend:

Igramo na našem stadionu, ako možemo da ispravimo ono što smo napravili tamo, a napravili smo ništa, osramotili smo se. Nije problem izgubiti sa 0:5, već način na koji smo izgubili. Daleko od toga da treba tražiti opravdanja, dva penala, autogol, praktično oni su bili ti koji su dominirali na terenu čitavih 90 minuta. Sve ono što je tamo bilo loše moramo da okrenemo u našu korist. Ono što je interesantno je da smo posle tih loših izdanja (u Evropi) uspeli da se vratimo, bez obzira da li je to domaće prvenstvo ili ova utakmica protiv Sabaha. Ja i dalje verujem u igrače, stojim iza njih i uvek ću stajati iza njih. Verujem da će ih biti 15.000 ili 17.000 (posle kazne) i verujem da ćemo imati podršku. Znam da svi koji budu bili na stadionu pomažu meni i pomažu mladim igračima i svakom igraču koji se nalazi u ekipi

20:27h

Danski tim je napravio tri izmene u odnosu na meč u Faramu. Desnog beka će večeras igrati Hej umesto Viladsena, na sredini terena će igrati Dorgeles umesto Diomandea, dok će umesto špica Ingvartsena u sastavu biti Antman.

20:25h

Poznati sastavi:

Partizan: Jovanović, Stojković, Marković, Ilić, Antić, Kanute, Belić, Severina, Natho, Menig, Saldanja. Nordsjeland: A. Hansen, Hej, K. Hansen, Nagalo, Frese, Dorgeles, Tverskov, Svenson, Antman, Nigren, Osman.

19:53h

Fudbaleri Partizana od 21 čas na stadionu u Humskoj dočekuju danski Noršelend u revanšu za plej ofLige konferencija.

Danski predstavnik je u prvom meču deklasirao Partizan rezultatom 5:0, te je pred izabranicima Igora Duljaja praktično nemoguća misija.

Najvatrenije pristalice Partizana neće biti na meču zbog bojkota koji je usmeren na upravu kluba.

Ostavku je podneo Milorad Vučelić, ali grobari ne žele da prestanu sa bojkotom dok ostavku ne daju Miloš Vazura i ostali članovi uprave.