Gulaš, Foto: Printscreen/Youtube/herzhaftundlecker

preukusno!

GULAŠ SA MLEVENIM MESOM I KUPUSOM STO PUTA BOLJI OD ORIGINALA: Brzo se sprema, a još BRŽE jede (RECEPT)

Ovaj gulaš sa mlevenim mesom ćete obožavati

Objavljeno: 30.06.2023. 14:25h

Kombinacija sastojaka u ovom gulašu je neprevaziđena!

Sastojci:

  • 450 g mlevenog mesa (po izboru)
  • 1 ljubičasti luk
  • 3 čena belog luka
  • 1 šargarepa
  • 150 g pečuraka
  • 150 g čeri paradajza
  • 250 ml paradajz sosa
  • 450 g kupusa
  • 1 kašičica slatke paprike
  • 1 kašičica sušenog bosiljka
foto: Printscreen/Youtube/herzhaftundlecker

Priprema: U tiganju na malo ulja propržite mleveno meso, a onda dodajte i sitno seckani crni luk i pržite još nekih minut. Zatim dodajte mleveni beli luk, a nakon toga i rendanu šargarepu. Opet pržite par minuta, pa dodajte seckane pečurke. Začinite po želji i dobro promešajte, pa dodajte čeri paradajz isečen na polutke i paradajz sos. Dobro promešajte i krčajte 5-10 minuta, a zatim dodajte i rendani kupus (ili isečen na trake). Lepo promešajte, pa poklopite i kuvajte još 10 minuta. Gotov gulaš pospite seckanim peršunom. Prijatno!

Bonus video: Humanitarno kuvanje

(Espreso/Stvar ukusa)