Tamara Milutinović, Foto: Jutjub/printscreen/magazinin

divne vesti

TAMARA MILUTINOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Nosi devojčicu, a ime će joj biti PRELEPO

Pevačica sa svojim fanovima putem društvenih mreža često deli fotografije iz svakodnevnog života

Objavljeno: 16.06.2023. 23:00h

Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić nedavno su na intimnoj ceremoniji izgovorili sudbonosno "da", a sada s nestrpljenjem iščekuju dan kada će se njihovoj porodici pridružiti novi član.

Tamara je, naime, u poodmakloj trudnoći i nosi devojčicu kojoj će, kako je nedavno otkrila pevačicina kuma, dati ime Emili, a buduća mama ne krije da uživa u trudničkim danima.

Pevačica sa svojim fanovima putem društvenih mreža često deli fotografije iz svakodnevnog života, a sada je otkrila kako se provodi na odmoru, pa je sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u sunčanom danu i ispijanju kafe, dok je trudnički stomak u prvom planu.

Podsećamo, Tamarina kuma Goga Gačić je za domaće medije nedavno otkrila koje ime je par odlučio da da naslednici.foto: Nemanja Nikolić

Podsećamo, Tamarina kuma Goga Gačić je za domaće medije nedavno otkrila koje ime je par odlučio da da naslednici.

- Jedva čekamo dolazak devojčice, baš je skoro bila kuma do mene. Kažem joj čekamo princezu sa nestrpljenjem. Zvaće se Emili inače. Ima puno igračkica i stvari od moje ćerke, ma samo da nam je živa i zdrava i čekamo je - sa osmehom je ispričala Goga za "Grand", a Tamara je nedavno za domaće medije progovorila o trudnoći i otkrila kako se oseća.

Podsećamo, Tamarina kuma Goga Gačić je za domaće medije nedavno otkrila koje ime je par odlučio da da naslednici.foto: Printscreen/instagram/tamaramilutinovic

- Imam promene raspoloženja, ali to sve kratko traje, normalno je. Ja sam prestala da radim u četvrtom mesecu, imala sam puno zakazanih nastupa, kojii su bili daleko, rekli su mi doktori da nije pametno. Dosta sam radila, treba da uživam u ovom periodu i da dam sve od sebe da plod bude što zdraviji - rekla je.

Bonus video:

(Espreso / IDJTV / Grand)