Foto: PETAR ALEKSIĆ

LJUDI KOMENTARIŠU

STRASTI OKO ANE ĆURČIĆ NE JENJAVAJU NI NAKON RIJALITIJA: Našla se na UDARU zbog SVOG POSTUPKA

Ana je bila jedna od glavnih tema medija poslednjih meseci

Objavljeno: 12.06.2023. 14:28h

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, iznosila je detalje iz života svoje drugarice i odnosa koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem, međutim, sada se potpuno povukla zbog čega su je osudili na mrežama.

Milena je često držala lajvove putem svog Instagram profila i davala je izjave za domaće medije, no, kako se rijaliti završio tako je ona "propala u zemlju".

Iznosila je mnogobrojne informacije o odnosu Zvezdana Slavnića i Ćurčićeve, a Ana je bila u šoku kada je saznala kakve informacije su dospele u medije.

No, kako se Kačavenda potpuno distancirala, a ni Ćurčićeva je više ne pominje, Ana se našla na udaru korisnika drušvenih mreža koji tvrde da je samo "iskoristila kumu".

- Zašto nisi ranije odustala od Milene. Čekali ste do samog finala i koristili ste tu ženu pošto vam je ona donela najveću medijsku pažnju za Anu Ćurčić. U svim lajvovima ste je podržavali, pozdravljali, kačili njene slike i reči. Trebalo je lepo da napišeš podržavam Anu, ali se ne slažem sa kuminim izjavama i to je to. Ne, ti čekaš tri sata posle finala i odjednom se distanciraš. Folirantu - samo je jedna od poruka podrške upućene Kačavendi.

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić iznosila je detalje iz života svoje drugarice i odnosa koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem, međutim, sada se potpuno povukla zbog čega su je osudili na mrežamafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim, Ana se nije oglasila ni u jednom trenutku kako bi javno zaštitila svoju kumu od ovih optužbi i napada. U jednom od lajvova koji je držala, fanovi su je upitali za Milenine izjave, a ona je samo kratko prokomentarisala: "Ma, pustite vi kumu".

Sudeći prema društvenim mrežama, ovo prijateljstvo se nije prekinulo. U prilog tome govori i činjenica, da se Ana i Milena i dalje međusobno prate na Instagramu.

Bonus video:

(Esprreso/Telegraf)