Foto: PRINTSCREEN RTS3

iz minuta u minut

DRUGO POLUFINALNO VEČE EVROVIZIJE: Glasanje je ZAVRŠENO, evo ko su FINALISTI

Pratite uživo prenos u druge polufinalne večeri Evrovizije na našem portalu

Objavljeno: 11.05.2023. 20:49h > 00:02h
20:14h

Pevačica Teodora Špirić ove godine predstavlja Austriju na "Evroviziji" u Liverpulu. Ona i Salena izvode numeru "Who The Hell Is Edgar?", a pesma im se odlično kotira na kladionicama takmičenja, pa im večeras, u drugom polufinalu, predviđaju prvo mesto, te odlazak u veliko finale.

20:13h

Luke Black sve popularniji nakon prvog polufinala

Naš predstavnik na "Evroviziji 2023" Luke Black uspeo je da se plasira u finale prestižnog muzičkog takmičenja, a nakon svog nastupa na velikoj sceni osvojio je srca publike.

Na društvenoj mreži Tviter sve više je pozitivnih komentara na račun njegovog performansa.

20:11h

Ko je Srbin koji predstavlja Sloveniju na Evroviziji?

Sloveniju ove godine predstavlja grupa "Joker Out", pesmom "Carpe Diem". Pevač benda, Bojan Cvjetićanin, našeg je porekla, odnosno oba roditelja su mu Srbi i tečno govori naš jezik, a grupi su u poslednjim nedeljama drastično skočile šanse po pomenutim prognozama.

Sa pretposlednjeg mesta bend se tako vinuo na sredinu lestvice, a za večeras im predviđaju peto mesto u polufinalu.

19:55h

Večeras se održava drugo polufinale prestižnog muzičkog takmičenja "Evrovizija 2023", a 16 zemalja boriće se za svoj plasman u finale, koje će se uživo emitovati 13. maja. na RTS-u.

Naš predstavnik Luke Black sa pesmom "Samo mi se spava" u prvom polufinalu uspeo je da se plasira u finale, a kojih 10 zemalja će to isto večeras učiniti, ostaje nam da vidimo. Drugo polufinale "Evrovizije" možete gledati od 21h na RTS 3.

Luke Blackfoto: Amir Hamzagic/ATAImages
Izmena: 20:12h