Policijska traka, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

horor

ZATEKLA BIVŠEG NA GOMILI SA DEVOJKOM, PA IZGUBILA RAZUM: A ono što je USLEDILO ledi KRV u ŽILAMA

Prema prvim svedočenjima, ljubomora je bila jedan od razloga koji su doveli do razvoda, a iz istog razloga dogodilo se i ubistvo

Objavljeno: 28.03.2023. 17:18h

Argentinka Analija Belen Kastiljo (28) iz gradića Laferer, usmrtila je svog bivšeg partnera Horhea Gustava Kabreru, nakon što ga je zatekla sa novom devojkom.

Ona je, naime, otišla do kuće u kojoj živi njen bivši muž kako bi pokupila neke stvari, a kad ga je zatekla u krevetu sa drugom ženom, potegla je nož i izbola ga.

Prema prvim svedočenjima, ljubomora je bila jedan od razloga koji su doveli do razvoda, a iz istog razloga dogodilo se i ubistvo.

Mesto zločina / Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/FOX5 Las Vegas

Analija ga je ubola u stomak, a potom pobegla iz kuće, a dok je došla policija i hitna pomoć, čovek je nasmrt iskrvario.

Sadašnju partnerku svog bivšeg muža, koja je i pozvala pomoć, Analija nije povredila.

Horhe je odvezen u bolnicu sa znacima života, ali je ubrzo preminuo, prenosi Tiempo de San Juan.

Na mestu ubistva pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo, a koji je oduzet na analizu.

Sa Kabrerinim bivšim partnerom kao glavnim osumnjičenim za ubistvo, počela je i potraga za njenim prebivalištem, a posećivala je razna mesta dok konalno nije uhapšena u naselju Altos de Laferer.

Kako navode sudski zapisi, supružnici su se rastali pre nekoliko meseci zbog ljubomore, ali nije bilo prijavljenih tragova nasilja.

Policija / Ilustracijafoto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

Njih dvoje takođe nisu imali decu.

– Postojao je kontekst svađa i maltretiranja između njih, ali nikada nije podneta žalba, niti bilo kakva prijava nasilja – rekao je istražitelj, koji je dodao da je bilo mnogo rasprava i sukoba kao rezultat ljubomore žene prema Kabreri.

Telo žrtve prebačeno je u sudsku mrtvačnicu La Matanza, gde je obavljena obdukcija kojom je utvrđeno da je muškarac zadobio jednu ubodnu ranu u predelu stomaka koja je izazvala njegovu smrt.

(Espreso / Objektiv / Tiempo de San Juan)