Doručak, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

RECEPT

IDEJA ZA SAVRŠEN DORUČAK, POHOVAN HLEB KOJI SE TOPI U USTIMA: Bolji je od PRŽENICA, SRBI neće moći da ODOLE (VIDEO)

Jednostavno, brzo i ukusno

Objavljeno: 25.03.2023. 08:34h

Iz bakine kuhinje stiže nam u pravo vreme ideja za doručak!

Potrebno je:

stare kriške hleba

2 jaja

100 gr feta sira

50 gr kačkavalja

1 kašika maslinovog ulja

300 ml jogurta

foto: Bakina Kuhinja

Priprema:

1. Izgnječiti sir dodati jaja, jogurt kačkavalj i ulje i sve izjednačiti.

2. Pleh obložiti pek papirom p sipati na dno malo preliva u koje potopimo hleb. Preko preliti ostatak smese.

3. Peći na 220 stepeni oko 30 minuta.

Evo šta Kinezi jedu za doručak:

(Espreso)