Prijatelju, kako ćemo? Petros i Stefanos Cicipas, Foto: Instagram/alishalehmann7, Profimedia, EPA/Fazry Ismail

taktika

OPASNI SU! Braća Cicipas JAVNO muvaju poznate lepotice! Mlađem je upalilo, BRUTALNA plavuša prihvatila ponudu?

Ne znamo da li je prelepa holivudska glumica stupila u kontakt sa Stefanosom, ali mlađi Cicipas je imao uspeha služeći se sličnom strategijom

Objavljeno: 10.03.2023. 10:00h > 12:17h

Stefanos Cicipas potiče iz sportske porodice, o čemu smo već pisali.

Otac Apostolos koji mu je spasao život je bivši teniser i njegov trener od prvih dana, dok je majka Julija Salnjikova bivša teniserka. A Stefanosov deda, Sergej Salnjikov, bio je osvajač zlatne olimpijske medalje u fudbalu 1956. igrajući za Sovjetski Savez.

Treći igrač na ATP listi ima dva mlađa brata i sestru koji takođe igraju tenis. Jedan od braće, Petros Cicipas, očigledno je odlučio da se posluži taktikom Stefanosa kada je u pitanju muvanje devojaka.

foto: EPA/Fazry Ismail

Naime, tokom Australijan opena u januaru ove godine, Stefanos je stigao do finala gde ga je zaustavio Novak Đoković, a posle jedne od pobeda je tokom intervjua na terenu sa Džimom Kurijerom izjavio kako mu je omiljena glumica Australijanka Margo Robi.

- Bilo bi lepo kada bismo je videli ovde - rekao je Cicipas, posle čega je stiglo pitanje Kurijera:

- Da li ti to zvanično šalješ pozivnicu Margo Robi? Želim da budem potpuno jasan - rekao je legendarni teniser.

Stefanos je bio potpuno jasan, razrešio je sve jednom rečju.

- Definitivno - odgovorio je on na oduševljenje publike.

Ne znamo da li je prelepa holivudska glumica stupila u kontakt sa Stefanosom, ali mlađi Cicipas je imao uspeha služeći se sličnom taktikom. Ili je bar na dobrom putu.

Naime, Petros Cicipas (22) je na Instagramu ostavio komentar u objavi Ališe Leman (24), devojke koja važi za najlepšu fudbalerku na svetu.

FOTO: Profimedia
FOTO: alishalehmann7/Instagram
FOTO: alishalehmann7/Instagram
FOTO: Instagram/alishalehmann7
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Ona se slikala na teniskom terenu sa reketom u ruci, a Petros je u komentaru pitao:

- Hajde da igramo u miksu?

Postao je brzo mladi teniser meta podsmeha po inostranim medijima, ali i društvenim mrežama, ali onda se dogodio preokret u celoj priči.

Tri dana nakon njegovog komentara, kada je čitava stvar već postala viralna, zanosna Švajcarkinja je odlučila da odgovori i da prihvati poziv Grka.

- Ajmo - napisala je Ališa uz smajli i emotikon reketa.

Da li je Petros Cicipas potom s uspehom "uleteo" u inboks fudbalerke, znaćemo možda samo ako se pojave slike njihovog miks dubla...

Inače, mlađi Cicipas za sada nema mnogo uspeha na teniskim terenima pošto je 140. teniser sveta u dublu, a u singlu retko nastupa i najbolji rang mu je 727. mesto (sada je 1404).

(Espreso)