Ana i Zvezdan, Foto: Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

strašno

ANA NIJE JEDINA ŽENA KOJA JE NA PROGOVORILA O NASILJU: Srbija se TRESLA kada su OVE DAME otkrile KO IH JE TUKAO

Sve su iznele javno

Objavljeno: 01.03.2023. 09:46h > 09:49h

Strogo se krilo šta je Ana preživljavala od svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića učesnika 'Zadruge 6' . Međutim, odlučila je da iznese sav prljav veš i iznova šokirala javnost detaljima iz vanbračnog života sa Zvezdanom.

- Sve ću pokazati, šta je poštovanje, šta je žrtva, šta je maltretiranje,sta nasilnost, šta je psihičko maltretiranje i šta je kocka. Mene i moju decu si uništio i moju majku. Ostavio si me bez ičega, bez stana i krova nad glavom - rekla je Ana nedavno kroz suze.

Svedoci smo da na estradi imamo sve više primera nasilja nad ženama. Neke od njih su odlučile da progovore o ovome javno.

Anabela je ranije otkrila kako se borila protiv porodičnog nasilja.

Anabela je ranije otkrila kako se borila protiv porodičnog nasilja.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dete - pričala je tada Anabela.

Njen prijatelj koji je hteo da ostane anoniman takođe je za medije ispričao stravične detalje.

- Gagi je jedan nitkov koji bez srama u rijalitiju kaže da je bilo lepih momenata u Anabelinom i njegovom braku, a žena je 14 godina bila žrtva nasilničkog ponašanja jednog narkomana koji je i za Vaskrs tukao ženu. Tog Vaskrsa Anabela neće moći da prestane da se seća dok je živa jer je završila u krevetu sa strašnim bolovima od Gagijevih udaraca, koje je zaslužila zato što je ćerkama Luni i tada maloj Ninici priredila radost da sa njom obeleže Vaskrs - objasnio je pevačicin prijatelj.

Pored Anabele je i njena koleginica Nataša Bekvalac progovorila je o porodičnom nasilju koje je 2018. godine pretrpela od sada već bivšeg supruga Luke Lazukića.

Nataša Bekvalac progovorila je o porodičnom nasilju koje je 2018. godine pretrpela od sada već bivšeg supruga Luke Lazukića.foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Nataša je prošla kroz težak period, ali je to nije sprečilo da otvori dušu i ispriča šta se desilo.

- To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se, jer sam dobila Katju. Pre neki dan sam pročitala kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli, i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser. Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča, jer sam i ja iz nečega što me je navjiše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato ne mogu da ne budem zahvalna- iskreno je govorila pevačica.

Podsetimo pevačica je 2018. godine prijavila Luku za brutalno prebijanje, što je on negirao i bezuspešno pokušavao da porekne te tvrdnje.

Bonus video:

(Espreso/Informer)