"IMAM ŽELJU DA GA DAVIM, ZREO ZA KRVNIČKE BATINE!" Milena u EMISIJI UŽIVO iznela ŠOK TVRDNJE, VODITELJ ZANEMEO
Moka Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

sukob

"IMAM ŽELJU DA GA DAVIM, ZREO ZA KRVNIČKE BATINE!" Milena u EMISIJI UŽIVO iznela ŠOK TVRDNJE, VODITELJ ZANEMEO

Kačavenda se često oglašava u medijima povodom događaja u "Zadruzi".

Objavljeno:

Milena Kačavenda, prijateljica i kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić napala je Moku Slavnića, oca Aninog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Dok je gostovala kod Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije, pušten je deo intervjua sa Mokom gde on govori kako je njegov sin Zvezdan samo jednom nasilno postupio prema bivšoj devojci Ani tako što joj je prislonio ruku uz glavu i gurnuo je.

- Moka je kao loša pevačica sa zrenjaniskog puta! Ja bih njega prebila kad bih ga srela. Uopšte me ne interesuje sad što ovo govorim u medjima. Ne bih ga čak ni pljunula, ja imam želju da ga davim. On je čovek zreo za takve jedne krvničke batine da je nemam teksta.

Moka i Zvezdan
Moka i Zvezdanfoto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga

Milena je u intervjuu za medije, pomenula i Aninog prvog dečka Acu Bulića, koji je u javnim istupima rekao da će zaštiti svoju bivšu devojku.

- Za Acu Bulića koji je moj drug 30 godina mogu da kažem da je jedan veliki gospodin. To je prvi čovek koji kad je čuo šta je Zvezdan priredio Ani došao i pitao me šta treba? Kad sam govorila Ani da pitamo Acu za pomoć ona je govorila ne, ne i ne! Znate zbog čega? Koliko god da je Aca gospodin on bi se brutalno obračunao sa Slavnićem. On je uvek pomagao svoje bivše devojke i bio tu za njih - rekla je Kačavenda za "Kurir".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.