Nik Kirjos, Foto: EPA/Andre Pichette

NIJE MU LAKO!

KIRJOS POKAZAO ŠTA MU JE BILO U KOLENU! Nije za one sa slabim želucem (FOTO)

Sve što mogu da uradim jeste da se vratim. To je brutalno, rekao je Nik između ostalog na konferenciji za medije

Objavljeno: 16.01.2023. 07:39h

Šok vesti dočekale su nas ovog jutra sa Australijan opena pošto je domaći teniser Nik Kirjos odlučio da se povuče zbog povrede kolena.

Australijanca čeka artoskopsa operacija pošto ima suzu u bočnom meniskusu i cistu, a o tome je govorio i na konferenciji za medije.

MOTIVISANIJI VIŠE NEGO IKADA: Može li Đoković u drugačijem ritmu do jubilarne titule u Melburnu? (FOTO)

- Očigledno sam skrhan. To je moj domaći turnir gde sam pobedio u dublu i verovatno igrao najbolji tenis u svom životu. Sve što mogu da uradim jeste da se vratim. To je brutalno - rekao je Nik i dodao:

- Bio sam veoma strog prema sebi posle US opena i zaista sam pokušao da uradim prave stvari kako bih ovde stigao u najboljoj formi. Loš tajming, moj domaći slem, dolazim kao jedan od favorita... Vratiću se da igram na najboljem nivou.

Nik Kirjosfoto: Profimedia

Kirjos se oglasio i na društvenim mrežama gde je otkrio šta je izvadio iz svog kolena, a poruku je poslao i njegov tim spomenuvši Novaka Đokovića.

foto: Printscreen/Instagram/k1ngkyrg1os

- Iskoristili smo meč protiv Novaka da vidimo da li može da se takmiči na najvišem nivou. Prošle nedelje Nik je osetio nelagodnost u kolenu. Vredelo je istrajati da vidimo da li može da se vrati. Učinio je sve, ali...

(Espreso)