Beskućnik, Foto: EPA / MAST IRHAM

SKANDAL

DEVOJKA DALA KAFU PROSJAKU, PA MOMENTALNO GORKO ZAŽALILA: Umesto da bude zahvalan, napravio SRAMOTAN POTEZ

Ona se iznervirala, ali kaže da je pokušala da smiri situaciju i ne pokaže agresiju sa svoje strane, pa mu je jednostavno rekla da mu je već dala kafu

Objavljeno: 19.12.2022. 12:28h > 13:06h

Jedan od problema sa kojima se suočavaju mnoge svetske metropole, a posebno u Latinskoj Americi, su prosjaci na ulicama koji ponekad mogu biti poprilično agresivni Jedna mlada Meksikanka se tako našlo u nezavidnoj situaciji kada ju je umalo opljačkao čovek prema kojem je, kako kaže, bila ljubazna.

Kako je ova devojka, koja radi u jednom supermarketu u Meksiko Sitiju, ispričala na svom TikTok nalogu, ona je dala je kafu osobi koja je tražila novac na trotoaru. Međutim, umesto da joj bude zahvalan, to je kod njega probudilo ambiciju da dobije još stvari, a pre svega pozamašnu sumu novca.

Čovek joj, kako kaže, nije tražio još kafe ili hranu, već 500 meksičkih pezosa (2.800 dinara). Ona se iznervirala, ali kaže da je pokušala da smiri situaciju i ne pokaže agresiju sa svoje strane, pa mu je jednostavno rekla da mu je već dala kafu. To se prosjaku nije svidelo i on je krenuo da je napada kako bi trebalo da mu da par nešto para.

Nije joj dao da ode već se cenkao sa devojkom koja mu je na kraju dala 50 pezosa (280 dinara) kako bi izbegla još veću neprijatnost.

(Espreso/Objektiv/Kalle Blue Radio)