UŽAS U ŠKOLI: Kamere snimile šta je učiteljica uradila GLUVOJ DEVOJČICI, pa ovo je NEDOPUSTIVO (VIDEO)
Škola, Foto: Printscreen/Facebook/Lexyy Lovee

SKANDAL

UŽAS U ŠKOLI: Kamere snimile šta je učiteljica uradila GLUVOJ DEVOJČICI, pa ovo je NEDOPUSTIVO (VIDEO)

Majka je objavila video na društvenim mrežama

Objavljeno:

Majka deteta je od uprave škole čula da je reč o „manjem incidentu”. Incident je snimljen nadzornim kamerama i objavljen na internetu. Nadbiskupija koja upravlja školom poslala je učiteljicu na odsustvo i istražuje slučaj.

Učiteljica je bacila 9-godišnjaka na pod. U školi su rekli da je reč o "manjem incidentu"

Evendejl je mali grad u blizini Sinsinatija, Ohajo, SAD. Škola za gluve, Sv. Rita je do sada imala veoma dobru reputaciju. Incident, koji je Dejli mejl opširno opisao, mogao bi, međutim, znatno da naruši njenu reputaciju.

Na mreži se pojavio šokantan video na kojem učiteljica u St. Rita nosi 9-godišnju učenicu, prođe nekoliko metara niz hodnik, a zatim baci dete na pod.

Video se zamrzava u tačnom trenutku verovatnog bacanja, tako da je nejasno šta se tačno dogodilo.

U jednom trenutku, međutim , dete je u rukama učiteljice, a onda leži na podu kod nogu drugog učitelja koji je tuda prolazio.

Čovek izgleda iznenađen celim incidentom, a učiteljica Keti Žirard odlazi, brišeći prašinu sa ruku.

Devojčica je gluva, ali je po povratku kući rekla majci šta se dogodilo koristeći znakovni jezik. Aleksis Vels je kontaktirala školu. Kako tvrdi, nije shvaćena ozbiljno, a rukovodstvo joj je reklo da je reč o „manjem incidentu”.

Dejli mejl ne navodi kako je snimak nadzora završio u rukama majke. U svakom slučaju, žena je objavila video na društvenim mrežama. Aleksis Vels je takođe objavila da se njena ćerka vratila u školu i da je pod starateljstvom drugog učitelja. S druge strane, Keti Žirard je na odmoru.

Nadbiskupija Sinsinatija, koja je odgovorna za školu, preuzela je to pitanje.

- Incident se dogodio ove nedelje u St. Rita Školi. To je prijavljeno lokalnim organima za sprovođenje zakona. U ovom trenutku, slučaj je još pod istragom - navodi se u saopštenju. Ni škola ni nadbiskupija do sada nisu odgovorili na pitanja novinara da li će učiteljica dobiti otkaz.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.