Jelena i Novak Đoković, Foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

interesantno

DADILJA PORODICE ĐOKOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE: Evo kakvi su Jelena i Novak kada se ugase kamere!

Dadilja njihove dece otkrila je i da su se odlično snašli u ulozi roditelja

Objavljeno: 16.12.2022. 11:56h > 12:05h

Iako Đokovići svoje živote skrivaju od očiju javnosti, u pojedinim intervjuima otkrili su se neki detalji, a jedno je jasno kao dan - Jelena i Novak beskrajno se podržavaju, u svemu funkcioniraju kao sat i drže se istih pravila kada obrazuju svoju decu u pitanju.

Roditeljstvo su ozbiljno shvatili od prvog dana, a to mogu potvrditi i njihovi najmiliji i dadilje. Budući da je Novak često odsutan od kuće i ne može uvek da vodi svoje najmilije na putovanja, pogotovo one daleka, Jelena je ta koja preuzima glavnu ulogu u porodici. I apsolutno uživa u tome, otkrio je izvor blizak portalu Hello.

foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Iako njezine odgojne metode izazivaju oprečne reakcije javnosti, čvrsto se drži pravila i principa koje je stvorila zajedno sa suprugom. U njihovom domu batina nije izašla iz raja.

- Stefan i Tara prva su generacija dece u našoj porodici koja nikada nisu dobila batine. Dobijala sam ih od roditelja, majke pre mene, oca, deda, bake, Novak takođe. Verujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju budućnosti - rekla je Jelena na jednom panelu.

Sedmogodišnjem Stefanu pomaže u izradi domaćih zadataka, a trogodišnja Tara rado otkriva tajne sveta, uz izazovne zadatke kroz igru ​​koji omogućuju adekvatnu stimulaciju mozga. Budući da su i ona i Novak pobornici veganske prehrane, zdrave navike pokušavaju da prenesu i na svoju decu. Iako imaju pomoć u kući, Jelena im često priprema ukusna jela. Neke od njih možemo da vidimo na Instagramu. Njezin primer slede mnoge mame pa slobodno možemo reći da je postala uzor.

foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dadilja njihove dece otkrila je i da su se odlično snašli u ulozi roditelja te da je u njihovom domu vladao sklad.

- Uz toliku posvećenost deci, mi im ne trebamo', rekla je, a sada je i više nego jasno kakvi su Jelena i Novak izvan kamera i medijske pažnje - rekla je dadilja porodice Đoković.

(Espreso)