Fudbaleri Srbije, Foto: EPA/Rolex Dela Pena

"danas je bilo jako stresno"

"TREBALO JE DUŽE DA DRŽIMO LOPTU DA PROLAZI VREME"... Trio "Orlova": Moramo da se osvestimo pred Švajcarce! (VIDEO)

Posle utakmice utiske izneli Sergej Milinković-Savić, Marko Grujić i Nikola Milenković

Objavljeno: 28.11.2022. 14:19h > 14:32h

Fudbalska reprezentacija Srbije ispustila je dva gola prednosti protiv Kameruna i remizirala 3:3 u drugom kolu grupe G Mundijala u Kataru.

Posle utakmice, osim selektora Dragana Stojkovića i Aleksandra Mitrovića utiske su izneli Sergej Milinković Savić, Marko Grujić i Nikola Milenković.

"OD LJUBAVI DO HORORA" - REAKCIJE SRBA NA KIKS FUDBALERA: "Psihološki na NULI, nespremni, a i ŠTA ĆE MU JOVIĆ?!"

- Moralo je bolje, imali smo dosta prilika. Na 3:1 smo morali duže da držimo loptu. Izgubili smo neke lopte, primili dva gola. Sad se nadamo da će Švajcarska da izgubi pa da idemo na pobedu - rekao je Sergej i dodao:

- Trebalo je duže da držimo loptu da prolazi vreme. Neke lopte nisu prolazile, gublili smo ih, i iz toga su oni davali golove.

Sergej Milinković-Savić na utakmici Kameruna i Srbijefoto: Starsport©

Posle njega reč je imao Marko Grujić.

- Malo je, taj jedan bod. Sigurno je da smo želeli sva tri. Imali smo 3:1 i dve šanse. Na kraju smo na 3:3 imali šansu, ne znam da li je bio ofsajd. Morali smo bolje da branimo kontre i privedemo utakmicu kraju. Da dođemo do 4:1, 5:1... Moramo što pre da se osvestimo pred Švajcarce - istakao je Grujić i dodao:

- Nadamo se da će Brazilci opravdati ulogu favorita, a mi ćemo dati sve od sebe. Danas je bilo jako stresno. Možemo da prihvatimo bod, ali u narednoj idemo na sva tri.

Marko Grujićfoto: Starsport©

Na kraju, govorio je i Nikola Milenković

- Imali smo šanse da damo taj četvrti gol. Primamo golove iz naših grešaka. Ponovo pad koncentracije, to ne sme da se dešava. Sve ekipe ovde imaju kvalitet - podvukao je Milenković i dodao:

Nikola Milenkovićfoto: Starsport©

- Dali smo sve od sebe, nismo uspeli da pobedimo. Mislim da smo zaslužili da pobedimo ubedljivije. Na kraju greške su nas koštale, tako da samo jedan bod.

(Espreso)