Željko Obradović, Foto: Starsport©

vreme je

GROBARI, POSLUŠAJTE OVO: Željko Obradović PRESREĆAN i ima važnu poruku za sve navijače!

Iskusni stručnjak svestan težine izazova, ali jedva čeka debi u Evroligi pred domaćima navijačima

Objavljeno: 17.10.2022. 20:47h > 21:01h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da se nada velikom broju navijača u prvoj domaćoj utakmici Evrolige.

Košarkaši Partizana u utorak u Beogradskoj areni dočekuju ekipu Milana u meču trećeg kola Evrolige, a strateg crno-belih ističe da će igrači pružiti maksimum.

- Zadovoljni i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu i da će ekipa reagovati na najbolji način a to je da proba da pruži svoj maksimum protiv tima koji je projektovan i ima ambiciju da ide na Fajnal for - rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizanafoto: Starsport©

Crno-belima će to biti prvi domaći meč u Evroligi nakon aprila 2014. godine, kada je u Top 16 fazi protivnik bio Žalgiris.

Milano je u prva dva kola Evrolige ostvario polovičan učinak, dok je Partizan pretrpeo dva poraza.

Obradović je istakao da je italijanski tim pun kvalitetnih igrača, sa izvanrednim trenerom Etoreom Mesinom.

Željko Obradovićfoto: EPA/L. Rico

- Veliki je izazov ispred nas i moraćemo da mnogo toga uložimo, a pre svega verujemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu - dodao je on.

Krilni centar Partizana Zek Ledej, koji je prethodno nastupao za italijanski klub, rekao je da ekipa izlazi na teren da se bori i da će učiniti sve da dođu do pobede. - Ne gledam u predviđanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve, ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu - zaključio je Ledej.

Utakmica između Partizana i Milana igra se u utorak u Beogradskoj areni od 20.45.

(Espreso)