Ilustracija, Foto: Ilustracija/dado Đilas

neverovatno!

PITAO RODITELJE ZAŠTO SE PARKIRAJU ISPRED VRTIĆA KADA POSTOJI PARKING: Njihovi odgovori RAZBESNELI region! (VIDEO)

Naime, u nekoliko snimaka koji traju oko tri minuta, maldić je prilazio nesavesnim vozačima i postavljao im isto pitanje "Ja se izvinjavam, znate li možda da postoji parking sa druge strane vrtića?

Objavljeno: 12.10.2022. 15:28h

Gde god nađeš zgodno mesto, parkiraj, pa sva četiri uključi, čak i ako je to nedozvoljeno - floskula je kojom se nažalost, služi sve veći broj vozača automobila. Za ovakvom metodom posežu u mnogim prilikama kada samo "istrče" da nešto pokupe, ili kada vide da u blizini nema slobodnog parking mesta.

Ovaj način ophođenja u saobraćaju je nažalost čest u svetu, a ponekad, upravo zbog toga, kola hitne pomoći, policije ili autobus gradskog saobraćaja ne mogu da prođu.

Pored toga, sem što ometa kretanje hitnih intervencija, ovo ometa kako saobraćaj, tako i pešake.

Pomenuti snimak koji se širi društvenim mrežama nastao je u Podgorici, a za kratko vremen uspeo je da privuče veliku pažnju javnosti.

U seriji snimaka koji traju oko tri minuta, nepoznati mladić je prilazio nesavesnim vozačima i svakom od njih postavljao je identično pitanje "Ja se izvinjavam, znate li možda da postoji parking sa druge strane vrtića?".

I dok su jedni odgovarali kako znaju za njega, ali da su se nepropisno parkirali jer žure, jedna žena je krenula detaljno da mu objašnjava kako da dođe do parkinga, ne sluteći da na taj način, sama sebe diskredituje.

Vreme, gužva na samom parkingu, plač dece, gužva u saobraćaju, "ja to po navici", i još mnogo izgovora ređali su se redom kao odgovor iz snimka u snimak.

- Meni odgovara, iskoči mi tu dete, ja odmah izađem - glasio je samo jedan od odgovora roditelja koji su znali da postoji parking iza vrtića, ali jednostavno, ne žele da ga koriste usled komfornosti.

Šta vi mislite o ovakvom ponašanju vozača i da li ste nekad posegnuli za istom metodom, pišite nam u komentarima.

(Espreso / Telegraf)