I OVO SE DESILO: Beograđane jutros zatekao ŠOK prizor, pogledajte samo gde se nakačila! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

URNEBESNO

I OVO SE DESILO: Beograđane jutros zatekao ŠOK prizor, pogledajte samo gde se nakačila! (FOTO)

Beograđani koji su jutros krenuli na posao, verovatno su videli crveni "smart" koji je udario u znak na zelenoj površini

Objavljeno:

Jutros se ispod Mostarske petlje desio nesvakidašnji prizor koja je momentalno završilo na društvenim mrežama. U glavnoj ulozi je dama koja je svoj auto uspela da "popne" na znak, ali nikome i dalje nije jasno kako.

Beograđani koji su jutros krenuli na posao, verovatno su videli crveni "smart" koji je udario u znak na zelenoj površini. Fotografija je završila na popularnoj stranici "Moj Beograd", a korisnici Instagrama su imali šta da kažu.

Ipak, u čemu su svi saglasni je da nikome nije jasno na koji način je žena koja upravlja vozilom uspela da udari u znak koji se nalazi daleko od kolovoza.

Devojka srećom nije povređena, a ni šteta na automobilu nije velika, te su ljudi odmah počeli da ređaju komentare zbog ovog neuobičajenog prizora.

"Pa, piše 'parking servis' na znaku, žena je mislila da tu treba da se parkira."

"Koja mirnoća u izrazu lica"

"Gospođo, ne možete tu da se parkirate"

Slika kruži mrežama: "Pozdrav klošaru u 'pežou', čuo sam te šta pričaš devojci i slikao te, pobegao si posle toga kao paćenik, ali ja sam te slikao!"

"Devojka je dobro koliko vidim na fotografiji, sve ostalo nije bitno!"

"Ova žena je bog lično!"

"Došla je policija, a devojka je u poodmakloj trudnoći, pravo je čudo da joj nije ništa kad se skucala u ovako malom autu. Najvažnije je da je ona dobro, pustite sprdnju", glasio je jedan od najracionalnijih komentara ispod fotografije.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.