Foto: Printscreen/TikTok/lex_not28

sramota

SNIMILA VIDEO KAKO DEČKO VARA DEVOJKU U POZNATOM KLUBU: Čim je otišla u WC, nastala je DRAMA (VIDEO)

Naime, ona je ispričala kako je bila u noćnom klubu, a preko puta nje su bili dečko i devojka

Objavljeno: 11.10.2022. 21:49h > 21:51h

Dok postoje osobe koji se gnušaju prevare, ima i onih kojima nije problem da to rade čak i kada je njihov partner u neposrednoj blizini. Oni uglavnom veruju da ih je nemoguće uhvatiti u prevari, ali zaboravljuju na one koji ne podnose nepravdu.

Tako je jedna devojka po imenu Aleksis na društvenoj mreži "TikTok" objavila video-snimak koji je za samo nekoliko sati postao viralan. Naime, ona je ispričala kako je bila u noćnom klubu, a preko puta nje su bili dečko i devojka. Sve je bili u redu, dok devojka nije otišla u toalet.

- Sa njima je bila i neka prijateljica, ali se sve vreme ponašala normalno. Međutim, čim je devojka otišla u WC, njen dečko je počeo da flertuje sa prijateljicom, a na kraju su se i poljubili - rekla je ona.

Aleksis je sve to snimila, te je odlučila da objavi video i pronađe prevarenu devojku.

- Želim da ovaj snimak dođe do nje kako bi devojka znala da nema dečka, a ni pravu prijateljicu - naglasila je Aleksis.

Video je pregledan više od 1,2 miliona puta i mnogi su odlučili da joj pomognu u potrazi za prevarenom devojkom. Međutim, bilo je i onih koji su se zapitali zašto Aleksis nije odmah prišla prevarenoj ženi i rekla joj šta se dogodilo.

- Želela sam, ali me je moja drugarica sprečila u tome. Shvatila sam da svašta može da se dogodi, te sam se odlučila na ovaj način - objasnila je Aleksis i otkrila da joj se dečko sa videa javio.

- Da, pronašao me je i pretio mi, ali me nije briga. Moj cilj je da dođem do devojke i da ona sazna istinu - dodala je.

(Espreso/Telegraf)