VIDELA KAKO SE DEČKO DOPISUJE S DRUGOM, PA GA PREVARILA SA PETORICOM! Ispovest ove devojke mnoge je ZBUNILA
Ilustracija, Foto: Shutterstock

svakodnevica

VIDELA KAKO SE DEČKO DOPISUJE S DRUGOM, PA GA PREVARILA SA PETORICOM! Ispovest ove devojke mnoge je ZBUNILA

Komunicirao je s puno žena online

Objavljeno:

Imam 24 godine, a moj dečko 26. Zajedno smo dve godine. Ispočetka sve je bilo super. Otkrila sam da ima puno kvaliteta koje treba imati neko koga vidiš kao životnog partnera. A onda sam otkrila da je imao devojku kad smo išli na prvi susret i počeli da se zabavljamo.

Osim toga, komunicirao je s puno žena online. Suočila sam ga s tim i obećao je da će prestati, ali se to ponavljalo.

Opet i opet.

Znam da sad pokušava da mi pokaže da mu mogu verovati. Terala sam samu sebe da mu poverujem kako me neće opet varati, ali na kraju mi je prekipelo, jer sam opet otkrila da je slao ljubavne poruke nepoznatoj ženi.

Bila sam besna i prevarila ga s frajerom u firmi. On je odlazio na novi posao i napravio oproštajnu žurku, pa smo oboje bili prilično pijani. On je godinu dana mlađi, ali znala sam da se oduvek pali na mene. Te večeri naš flert završio je tako da sam s njim otišla u njegov stan.

Seks je bio OK, ali kako je njegovo novo radno mesto udaljeno 400 kilometara, sumnjam da ću ga opet videti. Tako sam probila led. Nekoliko dana kasnije spavala sam s bivšim dečkom moje prijateljice, tipom kojega znam iz škole – ali on je oženjen, a s time mi se ne da baviti... Sjedeće sam spavala sa svojim bivšim, a onda i s petim frajerom kojeg sam srela u klubu. Njega još viđam. Nije savršen, ali je OK. Zna me usrećiti, seks je s njim veličanstven.

S mojim dečkom, pak sve ređi! Znam da moja veza s ovim dečkom mora pre ili kasnije završiti, iako ga još volim i to si ne mogu objasniti! Uz njegove dobre strane, problem je u tome što me ne podržava, ne motiviše i ne razume. Gotovo svakodnevno se svađamo i nakon toga on mi izgleda pokošen. Sve me to previše podseća na doba kad sam bila mlada i nesigurna. Nisam imala sretno detinjstvo. Roditelji su se razveli kad mi je bilo dve godine. Niko mi nije pružao puno ljubavi. Zapravo ne želim biti osoba kakva sam postala. Mrzim sebe što se tako ponašam, ali nemam dovoljno snage da prestanem." SAVET PSIHOLOGA:

U najmanju ruku shvatila si da imaš problem i da se želiš promeniti, ali ti nedostaje snaga volje. Seks te diže, možda si i postala zavisna, jer si zapravo depresivna. Napustio te otac i odrastala si u domu bez ljubavi. Nespremna si se prepustiti jednoj osobi, budući da se bojiš da bi te mogao povrediti. Trenutak je da preuzmeš kontrolu nad svojim životom. Ako ne možeš postići da veza funkcioniše, prekini je.

Što duže odgađaš, sadašnji dečko nanosiće ti sve veću bol, ako i ti njemu. Nemoj započinjati pravu vezu s ovim poslednjim ljubavnikom ako nisi sigurna da je onaj pravi. Obično je dobro napraviti pauzu između dve veze i neko vreme sama pokušavaš da razumeš što se događalo i zašto. Uz ostalo, svojim ponašanjem riskirala si i zdravlje, pa bi bilo dobro da odeš i na ginekološki pregled.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.