Striptizeri na delu, Foto: Print Screen Youtube

SVE IMA SVOJE

SKANDALOZAN SNIMAK IZ DOMA ZA STARE! Penzionerima nije bilo dobro, goli striperi ih PREZNOJILI, prizor krije ISTINU

Šokantan snimak stripera i striptizeta u staračkom domu koje je angažovala fondacija "Una Mano Amiga" prošao bi kao bezlazeno da nije...

Objavljeno: 11.10.2022. 13:51h

Snimak zabaležen u staračkom domu u Kartagini možda je napravljen s ciljem da se podigne svest o najstarijim građanima i kako i na koji način im treba pomoći, između ostalog i kako ih uključiti u svakodnevni život, međutim, nekonvencionalna metoda "zabavljanja" najstarijih naišla je na burne reakcije.

Šokantan snimak stripera i striptizeta u staračkom domu koje je angažovala fondacija "Una Mano Amiga" prošao bi kao bezlazen video na društvenim mrežama da nije sugestivnog igranja i golotinje što je dovelo do "srčanog udara" jedne od korisnica doma za stare.

"Nisam očekivala da će ovo desiti. Zaista sam želela da ih zabavimo i jako mi je žao zbog ove neprijatne situacije", napisala je striptizeta Nađa Kartagina koja je bila na nastupu u staračkom domu.

Naime, na snimku nakon što su tri golišava muškarca igrala oko žene, iznenadno je pozlilo i morala je da reaguje Hitna pomoć. Ubrzo nakon što je video postao popularan praćen negativnim i burnim reackije, Nađa je odmah odgovorila da je ceo video nameštaljka, ali da je nameštaljka sa ciljem.

Striptizeta Nađa Kartagina rekla je da je sve nameštenoFoto:Instagram

"Sve smo ovo 'namestili' i osmislili da bi gradonačelnik video u kakvim uslovima žive naši najstariji građani. Niko nije radio ništa protiv svoje volje. Sve što želim je da pomognem ljudima", zaključila je ona.

Espreso