Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

spremite to

OVAKO MEKSIKANCI SPREMAJU KAJGANU: Pravi GURMANSKI DORUČAK, ukusnija je od SRPSKE zbog 1 SASTOJKA (RECEPT)

Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so

Objavljeno: 26.09.2022. 14:19h > 14:21h

Kajgana na drugačiji i zanimljiviji način.

Sastojci:

Tri jaja

1/2 crvenog luka

Prstohvat ili dva morske soli

FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior

jedna puna kašičica putera

jedna kašika maslinovog ulja

dve kašike paradajz sosa (ili seckanog paradajza)

jedna manja ljuta papričica (ili već po želji)

foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

Priprema:

Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so. Dodajte gusti sok od paradajza, a na kraju dodajte, dobro ukrčkanoj smesi umućena jaja.

Savet: Rastopite puter sa maslinovim uljem i odmah dodajte luk. Gledajte da ne tretirate na previsokoj temperaturi kako puter ne bi izgoreo.

(Espreso / Najžena)