Ilustracija, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

obavezno napravite

OVAKVU KAJGANU DO SADA NISTE PROBALI: Eo odlične ideje da ukućanima spremite ZANIMLJIV DORUČAK!

Recept na koji niko neće ostati imun

Objavljeno: 24.09.2022. 09:38h

Kajgana na drugačiji i zanimljiviji način

Sastojci:

Tri jaja

1/2 crvenog luka

Prstohvat ili dva morske soli

jedna puna kašičica putera

jedna kašika maslinovog ulja

dve kašike paradajz sosa (ili seckanog paradajza)

jedna manja ljuta papričica (ili već po želji)

Priprema:

Luk iseckajte tanko, prodinstajte ga u tiganju, zatim dodajte ljutu papričicu i so. Dodajte gusti sok od paradajza, a na kraju dodajte, dobro ukrčkanoj smesi umućena jaja.

Savet: Rastopite puter sa maslinovim uljem i odmah dodajte luk. Gledajte da ne tretirate na previsokoj temperaturi kako puter ne bi izgoreo.

FOTO: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen
FOTO: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen
FOTO: Printscreen/Youtube/Just Superior
FOTO: Giphy
FOTO: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

(Espreso / Najžena)