Pohovana piletina, Foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

za ručak

SAMO 1 NEOBIČAN SASTOJAK UČINIĆE POHOVANU PILETINU HRSKAVOM: Ukusniju NISTE JELI

Nabavite kukuruzni skrob i uživajte u ukusu najbolje piletine

Objavljeno: 17.09.2022. 22:02h > 22:06h

Hoćete savršenu pohovanu hrskavu piletinu? Znate li koja je njena tajna?

Potrebno vam je:

brašno

jaja

foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

prezle

Za ove sastojke već i sami znati, ali znate li koji sastojak pravi razliku – reč je o kukuruznom skrobu.

FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI
FOTO: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

Kukuruzni skrob se najčešće koristi kao dodatak slanim jelima kako bi se bolje zgusnula. Dodavanjem skroba jelo postaje gušće, a ukus mu se ne menja i zato je bolji izbor od brašna.

foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

Nabavite kukuruzni skrob i uživajte u ukusu najbolje piletine.

(Espreso / Krstarica)