Miloš Krasić, nekadašnji reprezentativac koji je ostavio dubok trag u fudbalu, Foto: Starsport©

vedar duh!

MILOŠ KRASIĆ JE IZDVOJIO OVE IGRAČE KAO STUB SRBIJE: "Ubeđen sam da ćemo Brazilu dati gol!"

Srpski tim je u grupi sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna

Objavljeno: 04.09.2022. 15:09h

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić uveren je da će Orlovi postići gol protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srpski tim je u grupi sa selekcijama Brazila, Švajcarske i Kameruna. Miloš Krasić je oduševljen Aleksandrom Mitrovićem, Dušanom Tadićem i Dušanom Vlahovićem, a uveren je da će naša reprezentacija napraviti sjajan rezultat.

VIDIĆ, BANE, MATIĆ - NI KOSTIĆ NIJE IMAO ŠANSE? Svih 8 puta u ovom veku Superkup je GUBIO tim sa Srbinom na terenu!

- Možda je dobro što prvu utakmicu igramo sa Brazilom, da to prođe kako prođe. Sigurno da imamo šanse i ubeđen sam da ćemo Brazilcima dati gol. Naravno da svi očekujemo mnogo, ali nije lako. Teško je očekivati da naša reprezentacija dođe do polufinala, finala. Treba igrati polako, na miran način. Momci su pokazali da mogu mnogo, disciplinovano, da fokus bude od samog starta. Siguran sam da je Piksi karika koja će sve to da uklopi - kazao je za Mondo,ba Miloš Krasić.

Dušan Vlahović izlušuje rivale u Seriji A, a Aleksandar Mitrović u Premijer ligi.

JOŠ UVEK JE SMEŠNO - NEPROCENJIVA ANEGDOTA ZA PAMĆENJE! Vragolasti pogled Stankovića dok Krasić crveni - Šta kaže?

- Nestvarno je šta oni rade, pogotovo Vlahović sa 22 godine. Prvo u Fiorentini, a sad u Juventusu igra na tako visokom nivou, pokazuje iz utakmice u utakmicu svoj kvalitet. Za mene je to nemoguće šta je momak pokazao. Stvarno mu želim mnogo sreće, da bude najbolji kada budemo na Svetskom prvenstvu. Isto mislim i za Mitrovića. U jednoj Premijer ligi sa tako malim klubom pravi sjajne rezultate, daje toliko golova. Stvarno svaka čast, kapa dole.

(Espreso/Informer)