Foto: Profimedia

težak prizor

SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI KADA VIDITE KAKO SADA IZGLEDA SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Bolest je vidljiva!

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni što neumorno nastavlja da čini iz utakmice u utakmicu

Objavljeno: 24.08.2022. 19:27h > 14:14h

Bolest Siniše Mihajlovića sa kojom se lavovski bori nažalost se vratila, međutim bivšeg fudbalera loše zdravstveno stanje ne sprečava da se posveti porodici kao i svojoj velikoj ljubavi fudbalu kojem je posvetio čitav život.

Siniša Mihajlović još u julu 2019. saopštio je da ima leukemiju koju je nakon serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da porazi u aprilu 2020. godine, međutim pre nekoliko meseci izašao je pred medije i saopštio da se bolest nažalost vratila.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni što neumorno nastavlja da čini iz utakmice u utakmicu.

FOTO: Profimedia
FOTO: Youtube/printscreen
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram/Printscreen

Ovog vikenda uslikan je dok je sa klupe vodio svoj voljeni klub na čijem je čelu, a iako vidno iscrpljen Siniša ne odustaje od svojih ciljeva te se bez predaha posvećuje svemu što ga ćini srećnim i čini se na ovaj način skuplja pozitivnu energiju za borbe koje tek predstoje.

- Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da na sve zaboravim kad sam pored terena - izjavio je Siniša kojeg svakim pojavljivanjem navijači pozdrave ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Siniša je ovako nedavno govorio o porodici.

- Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vreme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota - rekao je nedavno Siniša.

foto: AP/Giorgio Benvenuti

Porodica mu je bila najvažniji lek kada je prvi put saznao da ima leukemiju.

- Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća mu*a od mene. Volim te! Moja deca, odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Oni su još mladi, potreban sam im. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci - kazao je tada iskreno Siniša.

Bonus video:

(Espreso)