Foto: youtubescreen

istina

OVO JE PRAVA ISTINA O SMRTI BATE ŽIVOJINOVIĆA! Doživećete najveći mogući šok

Kraj njega tada nije bio niko od članova porodice, a kako je umro kasno uveče porodica je o tome obaveštena tek dan kasnije

Objavljeno: 19.08.2022. 12:05h

Legenda srpskog i jugoslovenskog glumišta Velimir Bata Živojinović (82) preminuo je 22. maja 2016. u bolnici Sveti Sava u Beogradu. Bata je preminuo sam i u snu.

Kraj njega tada nije bio niko od članova porodice, a kako je umro kasno uveče porodica je o tome obaveštena tek dan kasnije.

Osamdesetdvogodišnji glumac je početkom jula 2012. godine doživeo težak moždani udar od kog se oporavio, u oktobru 2006. imao je srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koju je u nekoliko navrata lečio na Kubi, gde živi njegova kćerka.

FOTO: youtubescreen
FOTO: prentscreen/youtube/RTS Zabava
FOTO: Printscreen/Youtube
FOTO: Story/Petar Đorđević
FOTO: Espreso.co.rs
FOTO: Filip Plavčić

Poslednjih par meseci proveo je na oporavku kod kuće, uz suprugu Lulu i unuku Dinu. Ipak, stanje mu se pre nekoliko nedelja ponovo pogoršalo, pa je Bata hospitalizovan i amputirana mu je noga.

Kako "Blic" saznaje, to što mu je noga anputirana mu je zapravo i produžilo život za nekoliko nedelja. Iako je njegovo stanje nakon amputacije bilo stabilno, Bata je sinoć ipak izgubio bitku sa životom.

(Espreso)