Piletina, Foto: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny

REŠENJE

DODAJTE 1 SASTOJAK U BELO MESO I VIŠE NEĆE BITI SUVO: Domaćice, za ovo NE ZNAJU

Sigurno ste više puta spremali kuvano, ali ono bude bezukusno ili suvo

Objavljeno: 16.08.2022. 21:01h > 21:04h

Evo kako da belo meso ne bude suvo i gumeno.

Pileće belo meso je idealan izbor za tvoj ukusan i zdrav obrok, pogotovo ako želite da smršate. . Bitan način je i kako ga pripremate jer pohovano nema iste prednosti kao i kuvano.

FOTO: Printscreen/Youtube/Bakinakuhinja
FOTO: Printscreen/Youtube/ Home kitchen with Danny
FOTO: Bakina kuhinja
FOTO: Printscreen/Youtube/World Adventurer
FOTO: Profimedia

Sigurno ste više puta spremali kuvano, ali ono bude bezukusno ili suvo. Ali na ovo se obično žale samo mlade domaćice, iskusni i profesionalni kuvari uvek uspeju da pripreme belo meso koje je sočno i ružičasto, prenosi Stvar ukusa.

Trik je u jednom sastojku.

Reč je o luku i to o crvenom/ljubičastom.

foto: Printscreen/Youtube/ Moj Kutak

Šta je potrebno da uradite?

U trenutku kada voda proključa dodajte crveni luk isečen na polovine ili četvrtine. I nemojte da skidate ljusku, ubacite luk sa njom.

Na ovaj način belo meso biće meko i sočno.

(Espreso / Krstarica)