Popara, Foto: Printscreen/Youtube/SVET KUHINJE - KITCHEN WORLD

NEMA KO NE VOLI

STARINSKO JELO NA DRUGAČIJI NAČIN: Ubacite ova 2 SASTOJKA u POPARU, ništa JAČE niste PROBALI (RECEPT)

Poparu poslužite toplu

Objavljeno: 15.08.2022. 18:36h

Starinsko jelo daće vam preko potrebnu energiju za početak dana, a najbolje od svega ke to što će vas vratiti u detinjstvo.

FOTO: Printscreen/Youtube
FOTO: Printscreen Youtube / Kuhinja Valentina Mašković
FOTO: Printscreen Youtube / Kuhinja Valentina Mašković
FOTO: Printscreen Youtube / Kuhinja Valentina Mašković
FOTO: Printscreen Youtube / Kuhinja Valentina Mašković

Sastojci: mleko jedna šolja dve kriške starog hleba jedno jaje dve kašike kajmaka malo soli malo masti

PRIPREMA:

foto: Printscreen Youtube / Kuhinja Valentina Mašković

U vruće mleko udrobite hleb i kuvajte lagano mešajući. Jaje, kajmak i so pomešajte, dodajte udrobljenom hlebu i kuvajte polako minut-dva.Dodajte mrvicu masti. Promešajte još malo pazeći da ne zagori. Poparu poslužite toplu.

(Espreso / Najžena)