Dubravka Mijatović, Foto: Printscreen/Youtube

preslikane

OVO JE ĆERKA DUBRAVKE MIJATOVIĆ: Neodoljivo podseća na Đinu iz "Srećnih ljudi" (FOTO)

Ipak, uspeli smo da zavirimo u Ivine profile na društvenim mrežama i moramo reći da neodoljivo podseća na majku. KRIJE ĆERKU JER NEVEROVATNO LIČE: Ovo je mezimica Dubravke Mijatović - zastaće vam dah!

Objavljeno: 15.08.2022. 13:37h

U kultnom filmu „Tri palme za dve bitange i ribicu“, snimljenom pred kraj prošlog veka, „muvali su se“ Dubravka Mijatović i Srđan ‒ Žika Todorović. Međutim, stvarna ljubavna priča odvijala se iza kamera ‒ popularna glumica zaljubila se u drugog kolegu koji je takođe igrao u ovoj komediji.

Četiri godine starijeg Gorana Radakovića upoznala je još dok su studirali, ali iskre su planule tek na snimanju pomenutog filma. Venčali su se i dobili ćerku Ivu, koja sada ima 21 godinu. Dubravka privatni život nikad nije eksponirala, pa su i njena deca odrastala daleko od medija i očiju javnosti. Ipak, uspeli smo da zavirimo u Ivine profile na društvenim mrežama i moramo reći da neodoljivo podseća na majku.

foto: Instagram/radakovic_iva

Dubravka i Goran posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, a glumac je više puta isticao kako je njegova bivša supruga divna majka. Ona se 2007. godine udala za Marinka Madžgalja, sa kojim ima ćerku Saru.

(Espreso)