Kristina Kika Đukić, Foto: Profimedia, Printscreen, RINA

TUMAČENJE

"KIKA JE BILA OKRUŽENA ZMIJAMA, ZLOM I NEGATIVNOM ENERGIJOM": Poznati astrolog za Espreso o nepoznatim DETALJIMA!

Poznati vedski astrolog Ramiz Šljivić iz Tuzle iskoristio je svoje vrsno poznavanje "veda" kako bi nam što više približio Kikin karakter kao i okolnosti koje su se dešavale kobne noći

Objavljeno: 15.08.2022. 17:00h

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu 9. decembra 2021. godine.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera, sedam meseci kasnije utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić 8. decembra 2021. godine.

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Krisitna Kika Đukićfoto: Printscreen Instagram/kikax3

Na kompjuteru u sobi gde je nađeno telo ostavljene su oproštajne poruke adresirane na više lica. Nije utvrđeno da je bilo koje drugo lice bilo sa njom u stanu.

Kako su mediji pisali, Kika je pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta i to dva puta. Takođe, navodili su i da je lečena u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic" u godini kritičnog događaja.

Nakon saopštenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, oglasila se i majka preminule infuenserke Nataša Đukić koja se prvo obratila kratkom video-porukom preko svog Instagrama, a zatim objavila i čitav video na Jutjubu u vezi Kikine smrti. Nataša je zatim gotovala u mnogim emisijama gde je iznela sve detalje vezane za kobni dan, ali i šta se dešavalo nakon smrti njene ćerke.

- Htela je da otkupi stan u kome stanuje i pitala me je da li bih mogla da podignem kredit za njen stan. Odmah sam joj rekla šta će ti taj stan, tamo su te strme stepenice triput si kičmu zamalo polomila. Ona je rekla: "Mama, pa mi i tako čekamo da dobijemo novi stan, a ovaj bih izdavala da imam neku siguricu". Međutim mi dok čekamo da nam se zgrada sruši, da nam se uradi novi stan, ja tek na taj novi mogu da uzmem hipoteku, na ovaj ne mogu. Poslednji put smo se čule tog dana kada me je zvala da mi kaže da joj je dečko provalio u stan dok je išla po kafu, da joj je obrisao Instagrama nalog i da jedno vreme neće moći da radi jer se baš potresla. Pitala me je da joj platim kiriju za taj mesec, ja sam joj rekla da nema problema - započela je potresnu ispovest, pa nastavila:

Nataša Đukićfoto: Printscreen

- Tog istog dana me je ćerkina drugarica nazvala telefonom. Ona je 30 minuta pričala o njenom dečku koji je skot. Nije napomenula da je Kiki loše, a ona je bila jedina osoba koja se čula sa Kikom. Na rođendan su svi došli od gostiju sem Kike i te njene drugarice, koja je takođe bila pozvana.

U jednom momentu ta drugarica mi se javila da je krenula kod Kike, a ja sam joj poslala tri upitnika. Ona napisala da Kiki ide pena na usta, ja sam istog momenta uletela u taksi sa komšinicom i kad sam stigla videla sam tu ćerkinu drugaricu i njenog dečka. Tada mi je saopšteno od strane lekara da je Kika umrla.

- Dobila sam dojavu da je 4. januara Kikin stan odpečaćen (skinut pečat zabrane ulaska). Upravnica zgrade mi je tada otkrila da postoji video nadzor u zgradi, ali je kontaktirajući advokata rekla da ne sme da mi da snimak.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Printscreen Instagram / kikax3
FOTO: Printscreen Instagram/kikax3
FOTO: Printscreen Instagram / kikax3

- Moja sumnja je da je Kikina drugarica otpečatila stan i da je uzela njen dnevnik. Sve bi bilo ok da ja nisam došla do zapisnika u kome ta drugarica tvrdi da mi je u 5 ujutru javila da je mom detetu loše, ali da sam ja monstrum majka, jer sam rekla da me ne zanima to jer sam slavila rođendan - tvrdi Kikina majka Nataša Đukić u "Novom jutru".

Poznati vedski astrolog Ramiz Šljivić iz Tuzle iskoristio je svoje vrsno poznavanje "veda" kako bi nam što više približio Kikin karakter kao i okolnosti koje su se dešavale kobne noći.

"Vede" nam nude uvid u sve aktivne cikluse bilo koje osobe na Zemlji u bilo kojem vremenskom periodu. Kikina sudbina krije mnogo bizarnih i sakrivenih stvari koje u potpunosti podupiru sumnje i argumente njene mame", kaže Ramiz.

Ramiz nam je poslao detaljan Vedski natal Kike Đukić kao i karte njenog Natala i perioda iz profesionalnog Vedskog programa.

ASCENDANT - Aquarius - Dhanistha (Daništa) - Kikine osobine

- Prva reč koja definiše njenu pojavu je Pacifista. Kao Aquarius imamo ličnost socijaliste, osobe koja je itekako uključena u društvena dešavanja, socijalne tokove i naravno socijalni uticaj koji se u ovoj epohi čovečanstva najviše odražava kroz internet. Specificnije Dhanistha energija se odnosi na influensere bilo kog tipa. Aquarius je socijalni uticaj, i ona je bila "ubačena" u ovaj matriks da donese socijalne promene na bolje. Ovde nemamo elemente nikakvog podmuklog zla u njenoj ličnosti - počinje analizu Ramiz za portal Espreso.

Krisitna Kika Đukićfoto: Instagram

MESEC - TREĆA KUĆA - BHARANI - Mentalni sklop Kike Đukić

- Kod nje je bilo "što na umu to na drumu". Mentalni sklop Kike je definitivno bio na ekspresiji same sebe u svet. Sva njena razmišljanja bila su orijentisana da pokaže svetu ko je ona i šta može. Pogotovo u komunikacionom smislu i njenom ophođenju prema drugima. Svoje misli i osećanja nikada nije krila. Sve što bi joj na um palo odmah bi rekla. Bharani energija ovde daje ekspresiju ženstvenosti i zaštitničkog mentaliteta. Da je duže pozivela ona bi postala borac za bolja ženska prava plus borac protiv nasilja nad ženama, - naveo je naš sagovornik.

SATURN - KRITTIKA + JUPITER - ROHINI - Kreativnost Kike Đukić

- Blagoslov iz Kosmosa imala je u kreativnosti. Njena kreativnost joj je aktivirala Taurus energiju to jeste materijalni prosperitet. Uz to ovde imamo Saturn - životni test i to u Krittika Nakšatri. To znači da je Kika puno primala kritike i komentare na osnovu svog kreativnog izražaja. Ko god je nju kritikovao, taj nema osećaj za različitost. Njena životna škola je bila takva da na kritiku treba odgovoriti kritikom, da bi presekla dotok takve energije prema sebi. Ovde je vrlo mlada bila isforsirana da se prekali u smislu komentari i kritike.

foto: Privatna arhiva

Ramiz je posebnu pažnju obratio na ovaj deo Kikine ličnosti koji je nadovezao na sukob sa njenim kolegom infuenserom Bogdanom Ilićem poznatijem kao "Baka Prase":

- Na prozivke Bake Praseta, njena reakcija je trebala biti takva da ona nikada ne bi koristila nadimak Svinje niti neke druge životinje. Što je ona bila mekša, to je pritisak na nju bio veći. Život joj je slao signale da vrlo rano i vrlo brzo treba da očvrsne u tom pogledu. Ta "svinjarija" koju je Prase pokrenuo, trebalo je da je očvrsne u karakteru, a ne da sebi stvara mentalni pritisak zbog takvog spleta okolnosti jer je ipak život škola. No i pored toga, ona je imala mogućnost da bilo koju životnu situaciju reši na kreativan način, - napisao je Ramiz.

RAHU + VENERA + SUNCE + MARS - ŠESTA KUĆA - KANCER - Kobna noć

Naš sagovornik je dalje opisao kobnu noć u kojoj je Kristina Đukić izgubila život, a splet okolnosti je sličan sa nestankom Mateja Periša koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima u decembru prošle godine skočio u Savu, a skoro 5 meseci kasnije, njegovo beživotno telo isplivalo je na Ada Huji.

Matej Perišfoto: Printscreen, Uroš Arsić

- Ovde imamo multi splet nesrećnih okolnosti i nesrećnih kombinacija za Kiku. Naime, u zoni njenih neprijatelja i izazova, pronašle su se upravo osobe koje je ona smatrala svojom porodicom i sebi najbližima. Venera ovde aktivira žensku osobu, Mars konflikte, Sunce partnera i Rahu označava Kikinu opsesiju da se stambeno snađe pa makar to bilo i alternativno rešenje. Kao što sam već naveo u slucaju Periš, Rahu je zamka - Kika je trebala ostati sa majkom. Ovde imamo situaciju Neprijatelji + stan + ženska osoba + 7mi Lord - partner i sukob ega.

Zatim se dotakao Kikine najbolje drugarice koja je često boravila kod nje u stanu, a kako je Nataša Đukić rekla, ta devojka je imala i ključ od Kikinog stana.

- U ovoj kombinaciji imamo kolotečinu negativne energije oko Kike izazvanu od osoba koje su najviše boravile u tom stanu. Ovde imamo slučaj gde je Kika volela manipulisati svojim dečkom, međutim Venera aktivira da se pored nje nalazi ženska osoba koja želi opsesivno manipulisati nad njom. Rahu stvara opsesiju u vidu feminiziranog-reptiloidnog gena u toj osobi,a sada već svi znamo da je reč o njenoj najbližoj drugarici. Ovde imamo i sukob ega između svih tih osoba, kao i Mars svađe i konflikte, takođe elemente fizičkog nasilja. U tom stanu oko Kike formiralo se leglo zmija i negativnih uticaja na nju, posebno zato što ovde imamo Veneru (žensku osobu) u Asleša energiji - serpentoid i podmuklost.

foto: Privatna arhiva

KETU - DVANAESTA KUĆA - KAPRIKORN - UTTARA AŠADA - Zataškavanje nesrećnog slučaja

- Ovo je vrlo nezgodna kombinacija za Kiku. Radi se o njenom odlasku, nestanku, smrti... Ketu baca senku na svu tu situaciju i ovde se radi o zataškavanju načina na koji je napustila ovaj svet. Kaprikorn energija predstavlja osobu povezanu na sistem i institucije. Uttara Ashadha ovde aktivira dugotrajni proces za pravdu i istinu, kao i rasvetljavanje tog nesrećnog slučaja. Ketu ovde znači da je njena smrt pod velom misterije, da je toksikološki nalaz lažan i da će se u Kikino ime voditi borba za pravdu i istinu. Najlakše je reći da se neko ubio, a ovamo bio popularan i poznat - ta priča je apsolutno nigde veze, - naveo je Ramiz u svojoj analizi.

Tog kobnog osmog decembra 2021. godine Kika je bila u ovoj planetarnoj kombinaciji

MARS - KETU - RAHU - VENERA - RAHU

- Mars ovde aktivira konflikt i sukob sa njoj vrlo bliskom osobom i to u stanu (Kancer) Ketu aktivira njen nestanak i kraj ove inkarnacije. Takođe i osećaj nulte rezonance, dakle - da joj nije dobro. Plus svu tu situaciju stavlja pod velo senke, zataškavanja i misterije. Dalje imamo RAHU + VENERU koji se odnose na žensku osobu vrlo opsesivne naravi prema Kiki. Upravo ta osoba je bila najveći serpentoid u Kikinom životu a Asleša energija se odnosi na toksin ili bilo koju vrstu otrova. Otrov bi savršeno objasnio penu u Kikinim ustima, a Mars modrice po faci, uz to Mars itekako aktivira strast i ljubomoru.

- Ta ženska osoba (Venera) prema ovim kombinacijama ima vrlo izražen gen predatora i manipulatora uz opsesiju prema lepim i uspešnim devojkama. Ta osoba bi trebala u najmanju ruku na lečenje ako ne i na suđenje. Ovde imamo i klasično ponašanje zmije koja pusti otrov i zatim otpuže praveći se da nema ništa sa žrtvom. Sve se ovo dešava pod Ketu senkom, dakle u pitanju je osoba koju nažalost kriju i štite. Ovo savršeno objašnjava nestali snimak video nadzora plus naknadno otkucano oproštajno pismo te ostale nelogičnosti, - zaključio je Ramiz Šljivić za naš portal.

Bonus video:

(Espreso)