KIKINA MAJKA IZNELA NAJNOVIJE DETALJE O ĆERKINOJ SMRTI: Oglasila se javno, OVO JE PRAVA ISTINA! (VIDEO)
Kristina Kika Đukić i Natalija Đukić, Foto: Printscreen/Instagram/kikax3, Printscreen/Instagram/natadjukic_

ŠOK

KIKINA MAJKA IZNELA NAJNOVIJE DETALJE O ĆERKINOJ SMRTI: Oglasila se javno, OVO JE PRAVA ISTINA! (VIDEO)

Nakon što je Više javno tužilaštvo objavilo zvaničan uzrok smrti jutjuberke oglasila se njena majka

Objavljeno: 17:48h

Natalija Đukić, majka preminule jutjuberke Kristine Đukić oglasila se javno nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu obelodanilo obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam.

Ovim povodom nesrećna žena odlučila je da iznese svoje mišljenje pa je u kratkom obraćanju na svom Instagram nalogu rekla:

"Već sat vremena pokušavam da objavim na Instragramu objavu da je Tužilaštvo donelo zvanično da je Kika izvršila samoubistvo što je jedino što nije sigurno učinila. Prema tome, neko stoji debelo iza svega ovoga, ali sve ću vam to ispričati u objavi na Kikinom kanalu na jutjubu", izjavila je Natalija Đukić.

Podsetimo, ranije danas Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić 8. decembra 2021. godine.

1 / 5 Foto: Instagram

Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere.

Kika je navodno dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarevic" u godini kritičnog događaja, piše Blic koji nezvanično saznaje da jena kompjuteru u sobi u kojoj je nađeno njeno telo ostavila oproštajne poruke adresirane na više osoba.

U trenutku kada je izvršila samoubistvo bila je sama.

Bonus video:

00:05

Odovoze telo Dragana koji je izvršio samoubistvo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.