Foto: Printscreen

ŠOK DETALJI

SE*SUALNO ZLOSTAVLJALI GLUMICU! Ispričala šta su joj SVE RADILI, ovo nema ni u FILMOVIMA

U ranoj mladosti Mina Suvari preživela je silovanje i seksualno zlostavljanje što je zauvek obeležilo njen život

Objavljeno: 04.08.2022. 13:52h

Slavna holivudska glumica Mina Suvari (43) koja se proslavila ulogom u filmu „Američka lepota“ priznala je da je godinama bila seksualno zlostavljana.

Kako je objasnila, njen bivši dečko, čiji identitet nije želela da otkrije, raznim manipulacijama je praktično naterao na seks u troje zbog čega se ona danas gorko kaje. U autobiografskoj knjizi „ Veliki mir“ koju je objavila prošle godine ona je do detalja opisala i druga seksualna zlostavljanja koje je doživela tokom mladosti.

Seks u troje

Kako je objasnila, Mina imala je samo 17 godina kad je upoznala dečka u kog se zaljubila. Njenu mladalačku ljubav on je iskoristio za seksualno i verbalno zlostavljanje koje je od njega trpela.

Naime, u jednom trenutku on je od nje tražio da kući dovede žene s kojima će imati seks u troje uključujući i svoje koleginice koje je upoznala na setu. Mlada i naivna Mina je pristala na trojku. Godinama kasnije kad je srela jednu od tih žena rekla joj je kako ona zapravo nikad nije i želela da bude deo seksualne trojke.

- Želim da znaš da nikada nisam htela da radim nijednu od tih stvari. Ona me je pogledala iznenađeno i rekla: “Oh, nisam znala. On mi je kazao da želiš to da uradiš - ispričala je Mina, a prenosi britanski Dejli star.

Ona ne krije da je godinama krivila sebe za promašene ljubavi, gorko se kajala zbog svega što se dogodilo i da joj je trebalo dosta vremena da shvati da zapravo bila izmanipulisana.

Silovao me prijatelj

U svojim memoarima Mina je otkrila i da je više puta silovao prijatelj njenog starijeg brata. Brutalno je silovao iako ona pre toga nije imala seksualne odnose.

- Deo mene je umro tog dana. Iskoristio me je, zabavljao se sa mnom i odbacio me. Nazvao me je kurvom. Zbog svega toga nikad nisam imala zdrav odnos prema seksu, ne znam kako izgleda zabavljanje tokom srednje škole i gubitak nevinosti zato što nekog voliš i želiš to da uradiš. U svet odraslih ušla sam na najgori način i to traumatično iskustvo obeležilo je moj život – iskrena je bila glumica.

Nakon silovanja zadobila je upalu bešike pa je otišla kod lekara nadajući se da će joj on pomoći.

Zbrka u glavi

Međutim, umesto da je pita šta se dogodilo doktor joj je samo prepisao pilule za kontracepciju.

- Kad godinama doživljavate seksualno zlostavljanje još od rane mladosti emocije su vam često zbrkana. Zbunjeni ste jer ne znate šta da radite, ne znate da odvojite seksualno zadovoljstvo od zlostavljanja i manipulacija. Sramota vas je, pa o tome ne razgovarate ni sa kim, jednostavno ste prepušteni sami sebi. Bila je to noćna mora iz koje sam teško izašla – priznala je ona.

Posle svega što je preživela Mina je sreću pronašla u vezi sa scenografom Majklom Houpom s kojim ima sina. Glumica ne krije da je tek Majklom shvatila šta znači imati zdravu i normalnu ljubavnu vezu. To joj je otvorilo oči i konačno je sebi priznala istinu da sve ono što joj se dešavalo nije imalo veze sa ljubavlju, već da je bila seksualno zlostavljanja.

(Espreso)