VRELA AKCIJA NA IZVOLTE? Optička iluzija zaludela mnoge, evo ŠTA se krije DOLE (FOTO)
Optička iluzija, Foto: Printscreen/thesun.co.uk

mozgalica

VRELA AKCIJA NA IZVOLTE? Optička iluzija zaludela mnoge, evo ŠTA se krije DOLE (FOTO)

Ako ste sumjali u to koliko ste opterećeni seksom, možda vam jedna od ove dve optičke iluzije da odgovor.

Objavljeno: 12:24h

Verovali ili ne, slika iz crtanog filma, koja na prvi pogled ne izgleda tako, može vam dosta toga reći o vašim ljubavnim fantazijama i koliko razmišljate o „onim stvarima“.

Apstraktni crtež ženskog tela vam je možda odmah zapao za oko i njegove obline koje jasno ističu bokove i grudi, a to znači da ste možda i previše optrećeni mislima o vreloj akciji.

Žensko telo, Optička iluzija
foto: Printscreen/thesun.co.uk

Apstraktni crtež prikazuje i žensko telo ali i dva čoveka i dosta govori o vašim intimnim maštanjima.

Ima i onih koji na crtežu vide dva čoveka poput štapa, koji plešu pri čemu su tačke na njihovom telu zapravo glave. Ako ste zapazili ovakvu scenu, vrlo je verovatno da vam um nije opterećen „prljavim“ stvarima, bar ne toliko. Psiholozi tvrde da se obe iluzije mogu videti istovremeno, ali uvek jedna dominira u odnosu na drugu. Međutim, to nije sve. Druga iluzija je tek napravila pometnju i zbunila sve.

Zaljubljen par
foto: Printscreen/Reddit/Lucario1296

Ova mozgalica prikazuje crtež tegle u kojoj se nalazi par u seksualnom činu, međutim ne vide svi isto. Ako detaljnije pogledate videćete da su u pitanju životinje na slici. U sakrivenoj mozgalici je zapravo devet delfina koji kruže i stvaraju iluziju ljubavnog para. Ono što prvo uočite, dosta govori o vama smatraju stručnjaci. Slika je delo umetnika Sandra del Pretea i zove se „Poruka ljubavi od delfina“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.